Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Másfél évesem csak 4-hosoknak...

Másfél évesem csak 4-hosoknak való gyümölcspépet eszik?

Figyelt kérdés

Másnál is van ilyen?

Habár narancsot, pmélot, mandarint imádja, és bármennyit megeszik. De se almát vagy más akár milyen édességü gyömölcsöt nem eszik meg, de a 4 hós hipp püréket (sokkal savanyubb mint amit én csinálnék neki) megeszi.

Szerintetek legyen így és ne foglalkozzak vele, vagy valahogy inkább minden nap a normál gyümölcsöt adjam neki?

narancsot csak heti pár alkalommal adunk neki, mert szerintem túl savas.

Ja próbáltam 8 hósoknak való pürét is és azt sem eszi meg, gondolom mert az már darabos.

Amúgy rendesen eszik ebédre a föztömet, pedig sok üvegest kapott régen, de már kb havi 1x kap csak üvegest, és imádja a darabos ételeket. Volt hogy evett almát is darabokban de általában nem eszi meg.

2012. febr. 28. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

szia!

Szerintem ne csinálj belőle problémát, ha így szereti... Jobb, mint a semmi. Az én másfél éves fiam reszelve eszi az almát, törve a banánt, csak a mandarint eszi normálisan.

esetleg próbálj az üvegeshez pépesített friss gyümit keverni.

2012. febr. 28. 14:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, próbálkozhatsz, de szerintem sem annyira rossz az. Inkább, mint a csoki:)

Próbáld meg turmixolva, kekszel a gyümit. De gondolom ezeken már túl vagy...

2012. febr. 28. 14:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki, hogy egyáltalán eszik gyümölcsöt. Az én lányom 1 éves, és nem eszik meg semmit. Még a püréket sem. Ma nagy kegyesen megevett egy felet (50 gramm). És 1 hét alatt ennyi volt az összes gyümi. :(
2012. febr. 28. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Az almapüréhez 1 almához kevertem 30 ml vizet, úgy megeszi, bár lehet, így csinálod.
2012. febr. 28. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!