Másfél évesem csak 4-hosoknak való gyümölcspépet eszik?
Másnál is van ilyen?
Habár narancsot, pmélot, mandarint imádja, és bármennyit megeszik. De se almát vagy más akár milyen édességü gyömölcsöt nem eszik meg, de a 4 hós hipp püréket (sokkal savanyubb mint amit én csinálnék neki) megeszi.
Szerintetek legyen így és ne foglalkozzak vele, vagy valahogy inkább minden nap a normál gyümölcsöt adjam neki?
narancsot csak heti pár alkalommal adunk neki, mert szerintem túl savas.
Ja próbáltam 8 hósoknak való pürét is és azt sem eszi meg, gondolom mert az már darabos.
Amúgy rendesen eszik ebédre a föztömet, pedig sok üvegest kapott régen, de már kb havi 1x kap csak üvegest, és imádja a darabos ételeket. Volt hogy evett almát is darabokban de általában nem eszi meg.
szia!
Szerintem ne csinálj belőle problémát, ha így szereti... Jobb, mint a semmi. Az én másfél éves fiam reszelve eszi az almát, törve a banánt, csak a mandarint eszi normálisan.
esetleg próbálj az üvegeshez pépesített friss gyümit keverni.
Igen, próbálkozhatsz, de szerintem sem annyira rossz az. Inkább, mint a csoki:)
Próbáld meg turmixolva, kekszel a gyümit. De gondolom ezeken már túl vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!