6 hetes babádról mesélnél, mennyit alszik, miket csinál?
Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 14:19
1/1 anonim válasza:
Szia!
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok, mert az én lánykámmal igen eltérő minden nap. 4 hetes koráig csak aludt egész nap, most meg már hol fel van reggel 6-kor, de van hogy 9-ig alszik. Néha 2-3 órát alszik egyhuzamban, máskor meg fél óra után fel van. Éjszaka pedig 2 óránként szopizik, zombinak érzem magam, dehát ez van!
Az nagyon nehéz, hogy van neki egy bátyója, akire szinte alig jut időm, mert időközben nagyon hasfájós is lett a leányka. Segítségem pedig semmi, apa csak este jön, pedig szeretnék a nagyobbal is többet foglalkozni.
Amúgy egy tündéri boszi, sokat gőgicsél, a mosolyától pedig már most elolvad az egész család, még nagytesó is! :-)
De már befejezem, mert felébredt!
És neked milyen a kisbabád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!