Mekkora 12-13 hónapos gyermeked?
Sztem nincs baj a súlyával, csak hosszú baba:)
Nekem az ikreim 1 évesek múltak, de még nem jutottunk le a dokinénihez, így nem tudom a mostani adataikat. 11 hónaposan voltak olyan 9200-9400 grammosak, viszont csak olyan 75 cm körüliek.
Az egyikük nekem is válogatós, de azért nem annyira. Miket eszik meg a Tied? És miket nem?
Csak az ebéddel van baj,főtt ételt alig eszik.Vagyis elfogad 3-4 fajtát és azokat ismétlem neki.Ma pl evett 5-6 nagy evőkanál borsóleset+ 1 főtt répát belőle és 1-2 falat burgonyafőzeléket amiben darált hús volt.Gyümölcsöt,joghurtot imádja.Reggelivel és a vacsival sincs gond.Eszi a sonkát,tojást,felvágottakat,virslit csak mindent kenyér nélkül.
Folyton próbálkozok nála,próbálok a kedvében járni de ami nemízlik neki akkor attól elfordítja a fejét és nem hajlandó kinyitni a száját.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!