Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A cumiüveg termoszban meddig...

A cumiüveg termoszban meddig marad meleg a tea, vagy bármi más?

Figyelt kérdés
2012. febr. 28. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk semeddig, talán 10 percet.:( Nekem kár volt megvenni, csak pénzkidobás volt és foglalja a helyet, ráadásul az Aventes üveg bele sem fér.

Pedig direkt nem a legolcsóbbat vettem, fekete, szivacs belsejű és ha jól emlékszem az volt ráírva, hogy mínusz 20 fokig fél órát tart. A túrót....

2012. febr. 28. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:
Akkor jól gondoltam:)Köszönöm maradok a sima kis termosznál,az tuti 24 órát tart:)
2012. febr. 28. 10:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekünk kettő is van... és egyik sem sokat ér, sőt szinte semmit sem... kb 10 percig nem hagyja kihűlni a teát séta közben.
2012. febr. 28. 10:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Én beletettem forralva a vizet, kb 95 fokosan és kb 3 óra alatt hűlt le 4o fokosra. Mam termosztáska.
2012. febr. 28. 13:19
 5/5 anonim válasza:
Nekünk van MAM termosztáska és BabyOno cumisüvegmelegítő, ami termosz is egyben, de egyik sem ér egy fabatkát sem, legalábbis melegen nem tart 10 percig sem. Kész átverés!
2012. márc. 3. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!