Nyáron ha meleg van, kell vizet adni a kisbabáknak szoptatás mellett?
Szerintem azért kedves utolsó megválogathatnád a szavaidat a sok okos csak szopival szemben. Nyilván mindenki saját tapasztalatait írja le, akikre vagy hallgatsz vagy nem. Védőnőd/dokid nem ment megnézni a babádat? Nem sárgult be? Nem volt száraz a kis szája, bőre?Nem figyelted a kutacsát?
Bár nyilván engem is a "sok okos" közé sorolsz, de ezek alapvető dolgok amiket figyelni kell. Bár ha ezeket nem figyelted/vetted észre akkor vagy nem tájékoztatott elég jól a védőnőd, vagy elengedted a füled mellett. Másra nem tudok gondolni!!!
11.40. Te is válogass. Kösz, többet nem nem írok neked az esetről. Sajnos nem az első ilyen, amiről tudomásom van a mostani "szoptass, szoptass, szoptass, nehogy itasd" divat miatt.
Úgy volt, ahogy leírtam, a kórházban mondtam, hogy nem elég a tejem, mire a csecsemős meg azt, hogy szerinte meg de. Aztán megint, mikor a gyerek a 35 fokos melegben még mindig bömbölt szoptatás után, megint mondtam. A csecsemős és a szoptatási tanácsadó meg azt, hogy ennyi elég egy háromnapos gyereknek. Aztán estére 39 fokos láza volt, napokig infúziót kapott, és a gyermekorvos annyit mondott: jó, hogy legalább én észrevettem, hogy nem elég a tej.
Ennyi. De nem kívánom, hogy éld át, amit én.
11.40. még annyit, hogy ez a születése után a kórházban történt, 3 napos volt. Mint olvashattad ugye. A védőnőm nem látta ekkor még. Haja képzelheted mennyi volt, és ha láttál már újszülöttet, talán tudod, hogy nem minden párnapos babán szúrja ki egy első gyerekes anyuka hogy jaj ennek száraz kicsit a bőre.
És én nem azoknak címeztem a szopimániás, akik ide válaszoltak. Hanem (mint erre is rájöhettél volna az írásomból) azokra, akik NEKEM tanácsoltak a KÓRHÁZBAN, hogy ne adjak neki vizet. Ha még mindig én vagyok a hülye szerinted, akkor nem tudok neked mit mondani. A kérdezőnek pedig azt tudom, hogy figyelje a gyermekét, mert ha ő látja, hogy kell neki a víz, akkor ne hagyja magát azoknak akik azt vallják, elég az anyatej. Mert sajnos nem mindig. Nálam nem volt elég, én éreztem, mások mégis engem néztek miatta hülyének. A gyerek bánta. Legalábbis majdnem.
Ja, igény szerint szoptattam. Azt mondták nekem ugyanis, hogy igény szerinti szoptatásnál nem kell a víz.
Neki kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!