Ma megkaptuk a 15 hós oltást. Normális, hogy már estére 38 a hője?
Ha Prevenart is kapott mellé, akkor attól lázas, nem a Priorixtól. Viszont ha csak Priorixot kapott, akkor holnap felhívnám az orvost, hogy bemenjetek-e egy vizsgálatra, mert lehet hogy beteg, mivel a Priorixnek csak 7-10 nap múlva jön ki a mellékhatása.
Amúgy én nem ébreszteném fel,csak sokszor nézném a kezemmel, hogy mennyire meleg (persze ha megbízol a kezed hőérzetében). Gondolom adtál neki kúpot lefekvés előtt, az most még hat, viszont hajnalban már lehet hogy visszajön a láza.
2-es vagyok. Ha két oltást kapott, akkor a Prevenartól lett lázas, és az 48 órán belül, de általában már aznap jelentkezik.
Amúgy van ilyen homlokra ragaszthatós hőmérő is , persze nem túl pontos, de tájékoztató jellegű. Persze gondolom most ilyesmid nincs otthon, ugyhogy marad a kezed
Az én kislányom is 3 órán belül belázasodott. Az orvos szerint ritka, de előfordul, hogy ilyen hamar jön a láz az oltás után. Ráadásul 10 nap elteltével 3 db bárányhimlő szerű hólyag is lett rajta, amit nem tudtunk eldönteni az orvossal, hogy az oltás mellékhatása vagy valami nagyon enyhe bárányhimlő volt.
Amúgy, én minden oltás után ha hazaérünk, megelőzésképpen rögtön adok egy fél kúpot, ha kell, ha nem.
Tudom, sokan elítélnek ezért, de én inkább adok egy felet "feleslegesen", mint, hogy egész éjjel azt figyeljem, hogy mennyire ment fel a láza. Természetesen így is nézem, de nem tud olyan hirtelen magasra szökni a hője.
Azért adtál lázcsillapítót alvás előtt, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!