Mikortól adtok/adtatok gyermeketeknek először tejszeletet, vagy Kinder Pingui-t?
Van a családomban allergiás, ezért nem kap még mézeset a gyerekem.
Cukrosat már kap, tegnap is túrós tésztát kapott és tettem rá neki cukrot.
Én nem vagyok a szívbajos anyukák egyike, sózok, fűszerezek, cukrozok ízesítek a gyereknek (módjával), de a mézes dolgokat a dokink sem javasolta 1-1,5 éves koráig.
Bocs kérdező kicsit off
Ne adjunk cukrot, és a só is egészségtelen, és nem egyen felvágottat és bolti húst, csak bionak kikiáltott gyümölcsöt, meg húst, 3 évig semmi tej és még sorolhatnám, végtelen a lista. Kicsit már átesnek a ló túloldalára. Rendben van, hogy egészség meg minden, de aki a mai ajánlásoknak csak a felét betartja, az már kb egyenlő azzal, hogy burokban neveli a gyereket!
Szerintem az aranya középutat kell keresni, nem a végleteknek élni.
A lányom 1,5 éves kora körül kapott hasonlókat, a fiam 13 hónapos, ő ma kaparintotta meg nővére Dörmi maci maradékát, amit nem vettem el tőle, de Kindert még nem kapott! Vele is várok még pár hónapot!
Itt ismét 9... a Doki Apukás.
Nálunk a Férjem figyelmeztetett engem, hogy a csokoládénak kifejezetten és bizonyítottan jótékony hatása van az agy fejlődésére, úgyhogy eszembe ne jusson azon gondolkodni, hogy majd mindenféle csokitilalmat vezetünk be ... Persze, 11 hónaposan nem ezzel tömjük a gyereket, de a Túró Rudi bevonatát sem szedjük le - minek? Gondoljátok, hogy a túró részében kevesebb adalékanyag van???
Szerintem a lényeg a mértéken van, minden anyukának ismernie kéne a normalitás határait, ennyi. És persze, ha valamire allergiás a gyerek, azt elkerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!