Érdemes hintát venni első születésnapra? Ha igen, milyet?
Little Tikes magastámlás hinta
Lányom első szülinapjára kapta, és minden nap(!) használjuk a hintát. Imádja. Nekem meg tök jó, mert szuper biztonságos, nem tud kiesni belőle bármilyen hirtelen vagy váratlan mozdulattal sem. És 3-4 éves koráig jó lesz neki ez a hinta.
Nekünk az utolsó előtti van, nagy áruházakban (Tesco, Auchan stb) kapható, és persze hogy érdemes, mi már onnantól használjuk, hogy tudnak ülni a gyerekek, olyan 7-8 hónapos kortól.
Később olyanra váltottunk, ami jobb oldalt található ezen az oldalon:
Gyereke válogatja, hogy meddig jó a babahinta, kisebbik lányom két évesen a "nagylányosra" váltott, sőt egyedül hajtotta magát benne, a nagyobbik még 3 évesen is a "babaverzióba" ült be szívesen.
Utolsó vagyok... viszont azt nem tudom, hogy milyen súlykorlátja van ennek a hintának (nálunk ez még nem számított mert még csak 3 hónapos a babánk).
Nekünk az első válaszolóhoz hasonló hintánk van.Vettünk hintakampót az ajtófélfába és arra felakasztva hintázik a lányunk a lakásban.Ha nem használjuk akkor leakasztjuk és kész.Olyan 10 hós kora körül kapta, 20 percnél tovább nincs el benne, egy idő után már nem is élvezi annyira.Ki szoktuk vinni a hétvégi házunkba, ott egy fára szoktam neki felakasztani és ott tovább elvan benne, de nem ez a kedvenc időtöltése:)
Gyereke válogatja szerintem.
14 hós kiscsaj anyuja
Szerintem kihasználja, 18 hós a lányom, tesó is ezt fogja használni, annyira masszív hinta, és alapból 3 éves korig használható, 23 kg-ig terhelhető. Az sajnos igaz, hogy elég drága. (De szerintem megéri.)
1. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!