Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináltok a kissé elnyűtt,...

Mit csináltok a kissé elnyűtt, de még használható babaholmikkal, miután már nem kell?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ilyesmire, mint kinyúlt vagy foltos ruhácskák, vagy pl az etetőszék huzata kiszakadt, a babakocsi kissé irányíthatatlan.

A kuka mellé nem tenném, mert akik onnan elvinnék, azoktól még így is sajnálom. Pénzt kérni nem volna pofám ezekért már. Hol találhatok olyat, aki esetleg tudná még vmire használni őket és nem veszi sértésnek, ha oda akarom adni ?

2012. febr. 27. 12:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Én pl. most fogok bevinni egy adag ruhát a legközelebbi kórházba.
2012. febr. 27. 12:19
 2/9 anonim ***** válasza:
védőnőhöz be lehet adni, ő tudja kinek lehet szüksége rá, vagy máltai
2012. febr. 27. 12:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az etetőszéket és ruhákat beviheted te is a kórházba. Esetleg a családsegítőbe.
2012. febr. 27. 12:21
 4/9 anonim ***** válasza:
A védőnőnél vannak kitéve ilyen babadolgok!
 5/9 anonim ***** válasza:
keresd fel a helyi CSALÁDOK ÁTMENETI OTTHONÁT ott nagyon kell ilyesmi!!! Ők akik az éjszaka közepén pisziben menekülnek a "kedves" verekedős apukák elől:(
 6/9 anonim ***** válasza:
Én pont a múlt héten adtam el egy ilyen babakocsit,járókát,bébikompot és etetőszéket együtt 10 e ft-ért.Meghirdettem a teszveszen,és személyesen átvették.Kifizették érte azt a kis pénzt,így nem volt könyöradomány -szaga a dolognak.
2012. febr. 27. 13:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi levisszük a védőnőhöz. Ő tudja, hogy a körzetében melyik család tudná hasznát venni az ilyen ruháknak!

2012. febr. 27. 14:14
 8/9 anonim ***** válasza:

1 megkérdezheted a védőnődet, biztosan van néhány nélkülöző család felétek is

2 óvodába, bölcsibe ha jártok - nyilvánvaló, látható, ha egy család anyagi nehézségekkel küzd, és kedvesen felajánlhatod nekik, ha van kisebb gyerek

3 tőlünk nem messze van egy szegényeket támogató alapítvány, mindent szívesen fogadnak, szerintem sok városban van már ilyen

4 családsegítő intézet, gyermekjóléti szolgálat is szokott gyűjteni adományokat

A különböző szeretetszolgálatokat nem ajánlom, mert ahelyett, hogy örülnének, hogy az ember odaviszi, külön feltételeket szabnak, pl. csak mosva, vasalva, megvarrva, megjavítva, ruhákból csak idényjellegű, zsákban nem veszik át csak karton dobozban, méret, nem, korosztály szerint külön csomagolva.... stb. Ezt egy kicsit sértőnek találtam. Nálunk egyszerűbb a helyzet, kis településen lakunk, így összepakolom a cuccot, és odaállítok a kiszemelt családhoz, hogy jöttem, hoztam. Soha nem mondták még, hogy nem kell, sőt!

2012. febr. 27. 14:35
 9/9 anonim ***** válasza:
védőnőt vagy jelképes összegért neten hirdetni!!!!!!!!!vagy plakátolni ahol laksz így látod tényleg kinek kell...
2012. febr. 27. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!