7 hónapos babátok mit tud már?
Mászik és kapaszkodva (székbe, kisasztalba) feláll, aminek nem igazán örülök még.
Viszont még nem ül magától. Általában térdenállva, vagy térdén ülve játszik a kis játékaival.
Már régen mászott akkor, felült a mászásból és úgy játszott. 1 héttel 7 hónapos kora előtt állt fel teljesen önerőből a kiságyban. Én örültem neki. :) Rá 2-3 hétre már kapaszkodva sétált.
Egyedül viszont csak 11,5 hónaposan indult el.
Igaz már 14 hónapos lesz a kislányom, de leírom! :)
6,5 hónaposan már ült, ezt mászásból csinálta, de hogy mikor kezdett mászni, arra nem igazán emlékszem.Felülés után 2 hétre fel állt, utána 1 hét múlva már bútorok mellett lépegetett.10 hónapos kora körül tette meg az első lépéseket, és 2 héten belül már rohangált a lakásban.1 hónapja már babakocsit sem használunk a sétához.Kicsit gyors.Féltem is, nem is örültem neki, és én már most görbének látom a lábait... :( De hát képtelenség volt őt bármiben is megakadályozni, meg hát nem is akartam, mert ez volt az ő kis tempója...Amúgy apának is hihetetlen "O" lába van, és ő is nagyon korán felállt.Ez van...
Az én lányom is forog és kúszogat, na meg pakol és hason órákig játszik.
71 cm és 6800 gramm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!