Mire adhatott a doktornő A vitamint az 5 hónapos babámnak?
Ez biztos? Szerintem nem is kaphatna A vitamint egy baba. Szerintem kérdezd meg tőle.
Amúgy azt felnőtteknek is csak súlyos pattanásos bőrre írják fel. A vitamint egyébként sem viszünk be készen a szervezetbe, csak karotinoidokat és abból napfény hatására lesz a vitamin a szervezetben.
És azt nem mondta hogy mitől lehet az izzadékonyság? Evés közben csinálja, és a homloka is izzad olyan gyöngyösősen? Vagy esetleg melegen van felöltöztetve és a háta izzad be?
Nem gyöngyözik, de inkább a feje, a homloka, nyaka van beizzadva. Itthon 21 fok van, body, kisnadrág, zokni és egy vékony felső van rajta, nem lehet melege. Kálciumhiányt mutat ez a fajta izzadás, azt mondta a doki és többnyire evés közben jelentkezik. De mire az A vit?
Amúgy egy hete kapja a kálciumot és máris van hatása, nem izzad annyira, sőt van olyan evés is, amikor egyáltalán.
A bőre szép, már megtaláltam a választ!
Napi egy cseppet kap a baba és megtaláltam a netten, hogy a csontosodást segíti elő, valószínü erre adta, mert gond volt...gyengék a csontjai. Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!