10hós baba már álmodhat? Felsíkít, nagyon ijesztő. és mitől lehetnek rossz álmai? Nem történik napközben semmi rosz.
Figyelt kérdés
2009. jún. 6. 22:55
2/9 anonim válasza:
Az enyém már 1-2 hetes kora óta csinálja. Illetve kb. havonta egyszer előfordul. Én sem tudom mi az oka, nálunk is nyugi van. Tuti, hogy álmodhat, mert a legújabb kutatások szerint már a magzat is álmodik. Lehet, hogy azt álmodja, hogy egyedül marad valahol vagy elviszi valaki.
3/9 anonim válasza:
Nálunk nincs tükör és úgy csinálja. Sőt, csak a fürdőszobában van tükör, de ott a bébi nem jár csak fürdéskor. De miért lényeges ez? Második voltam.
4/9 A kérdező kommentje:
hát a hálószobában alszik ,ott nagy tükrös gardrób van.
most fordúlt elő másodszór ez a síkítás.
de ha valami misztikus jelentősége van a tükörnek, bocsi, én nem hiszek benne
:)
2009. jún. 6. 23:05
5/9 anonim válasza:
Ha van tükör vedd ki, feng shui alapján sem jó, ill. rosszhatással van az emberre, ma hallottam egy rémísztő történetet(lehet hülyeség, de jobb megelőzni a bajt.:). Ha nincs lehet fogzási fájdalom én el tudom képzelni hogy benyilal a foga, vagy megfájdul a feje a frontra. Meg állítólag, ha front van a hasgörcsök is sokkal erősebbek, elzsibbad valamilye vagy tényleg rosszat álmodik.
6/9 anonim válasza:
Nekem már 4 hósan is sirt álmában, majd jó 10 percig hüppögött, mindezt mélyen aludva. Tuti rosszat álmodott, felébresztettem rlőször ilyedtemben, de nagyon sirt. Utána már ha előfordult nem keltettem fel.
7/9 anonim válasza:
Először én a tükört próbálnám eltávolítani a gyerekszobából.Fő a biztonság.Régi hiedelem ez,én i hallottam róla, de jobb félni mint megijedni alapon télleg ne legyen éjszaka tükör a hálószobában.Azt mondják, ha letakarjuk az is elég.A kisgyerekek állítólag nagyon fogékonyak a szellemvilágra, és ez evvel kapcsolatos.Ne ijedj meg, csak próbáld meg kiiktatni a tükröt.
8/9 anonim válasza:
Apósom két diplomás mérnök, ilyen fizika dolgokkal foglalkozik és egyszer magyarázta nekem, hogy miért nem jó hálószobába a tükör felnőtteknek sem. Már nem tudom, de valami sugárzás, vagy valamit (energiát) lefog vagy valami ilyesmi. Tehát nem valószínű, hogy a szellemvilággal van kapcsolatban. :)
9/9 anonim válasza:
08:41 vagyok
Még annyi lehet, hogy a napközben ért hatásokat éjszaka dolgozza fel a baba, akár séta, látogatók, vásárlás...
Ez mind új neki és nehezen értik, miért van a nyüzsgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!