Van valakink CYBEX PALLAS ülése? Mikortól használtátok? Elégedettek vagytok vele?
Figyelt kérdés
2012. febr. 25. 23:11
1/7 anonim válasza:
9 hónapos korától,és eddig igen.Szereti,tetszik neki,h kilát,és jókat is tud aludni benne.(10 hónapos)
balesetben pedig remélem nem kell tesztelnünk.
2/7 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy jó ülés. Mi is azzal szemezünk. Nagyon ajánlották a boltban, azt mondták, biztonságos és jók a tesztjei.Bár közben meg tök sok rosszat olvasok a 9-36 ülésekről...
Köszi a választ! Én is remélem, hogy balesetben nem kell tesztelni se Nektek, se Nekünk, se másnak!
2012. febr. 26. 11:11
3/7 anonim válasza:
én a teszteknek hittem:)az adac "jó"eredménye minket meggyőzött.Plusz tök máshogy működik 9-18kilóig(a pajzzsal)utána meg az autó övével,plusz állítható a fejtámla magasság.Viszont 2 tipp,próbáljátok bele a gyerkőcöt,h elviseli-e,mert a pajzs eléggé beszorítja,meg próbáljátok az autóba is,mert olvastam,h nem minden autó öve éri át.(nekünk mondeonk van)
4/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. febr. 27. 09:00
5/7 anonim válasza:
Én a az 1. válaszolótól kérdeznék: Mi is ilyet szeretnénk venni,de mikor megláttuk, h mennyire dönthető,akkor kicsit megijedtünk. Félő, h nem fog tudni benne aludni. A kérdésem az lenne, h a feje nem esik előre a kicsinek alvás közben? Illetve, h csak tényleg olyan minimálisan dönthető? Köszönöm a választ előre is!
6/7 anonim válasza:
Szia,ha előre dől,akkor a pajzsra teszi a fejét...Nem csinál úgy,mint akit zavar..Elég magasan van neki azért,h ne legyen olyan kényelmetlen ez a póz...
De,ahogy a kérdezőnek is írtam,próbáljátok ki,én még mindig szeretem,ugye már lassan fél éve használjuk,és elég sokat...
7/7 anonim válasza:
Köszönöm szépen. Mi kipróbáltuk,de alvás közben ez kivitelezhetetlen ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!