Mire kell különösen figyelnem, ügyelnem, és vigyáznom az elkövetkező időszakban?
13 hónapos kislányom ma teljesen egyedül és önállóan elindult a kis lábain. Nem pár lépést tett meg, hanem körbe járta a szobát.
Tudom az ablak és ajtóüvegre, asztal és bútorok sarkára. Ezeken kívül mit tanácsoltok tapasztalt anyukák? Küszöb nincs. Egy két szobás panelben lakunk és a kislányom magasságában gyakorlatilag már minden veszélyesnek vélt dolog el van pakolva, ugyanakkor a sarokvédőket mindíg leszedi még rajzszögezés után is ezért azokat már vissza sem tettük. Itthon még mire ügyeljek? És ha lemegyünk majd az utcára, játszóra ott milyen veszélyek leselkednek rá? Sajnos nincs már anyukám és más rokonom sem ezért aztán folyton benneteket nyaggatlak :D Köszönöm előre is.
Hello Timi!:)
amíg nem cipel magával közben semmit, addig nincs nagy baj...
figyelj a sarkokra, ahogy írtad, az elhúzhatós dolgokra, pl. szekrényajtó, ilyesmi. ágy széle, stb...
Hanna baba nemsokára majd cipeli magával a játékait, na az érdekesebb már, mert azokkal jó nagyokat lehet szaltózni.:)
de 1-2 hétig reflexből futni fogsz utána, szóval addig nem nagyon érheti baj!:)))
gratula neki!!!!
Üdv a semmit nem csinálok, csak rohanok a picúrom után klubban:)
pussz: Zita
Aranyos kérdés :-)
Kábé ennyire kell figyelni, amiket felsoroltál. Még annyit tanácsolnék, hogy ne ugorj rögtön, ha meginog, netán elesik. Nehéz megállni, hogy az ember ne rohanjon, és ne szisszenjen fel. Nyugisan odamész, és mondod neki: semmi baj, állj fel! És mosolyogsz, megdicséred. Annyira fog koncentrálni magára a felállás folyamatára, hogy közben elfelejti, hogy elesett, netán megütötte magát. Sok sikert, nem lesz semmi baj!!!
Zitám!
Drága vagy és várlak az irc-en! Jah és ha ott mégsem akkor itt írom hogy ötös lett a marketingem és hármas a pénzügy-adó dolim :D És amúgy örök hála, a válaszért és mindenért! Pussz.
A második válaszolónak is örök hála a szuper válaszért. Én már eddig is próbáltam nem azonnal ugrani mert eddig hármat lépett és össze esett, ill. volt már sokszor hogy beütötte magát és ilyenkor ha sír azonnal felveszem és elkezdek vele "repülőzni" vagy énekelni, vagy bármit amivel elvonhatom a figyelmét. Köszönöm neked is a segítséget.
szupi szupi gratula neked is!!!
meg nekem is:))))))))))
az utcán egyébként én is óvatos vagyok, nem merem elengedni, a beton azért nagyot üt... azzal én még várok pár napot, bár a picúrom biztosan lépked, de én parajuli vagyok:)))
Köszi szépen harmadik! Én is gratulálok nektek :D Igen az utcán még nem is fogom elengedni egy jó ideig legalábbis most így gondolom. Még amúgy is jól el van a babakocsiban és lenn még inkább fogni fogom a kis kezét amíg itthon meg nem tanul járni biztonságosan. Amúgy Hannám nagyon óvatos kislány és megfontolt, ennek ellenére én nagyon nagyon fogom óvni őt, és inkább itthon hagyom esni-kelni a habtapiján meg a szőnyegen.
És a járólapon lévő rongyszőnyeget fel szedjem? Vagy úgy még rosszabb a helyzet? Mert az azért csúszik a kövön.?
húúú azt fel ne szedd!
az felfogja az ütést ha borul. essen minél puhábbra szerintem. bár általában csak seggreesés van, de jobb félni...
a 3. is én voltam:) meg ez is én vagyok:)))
Z
Ok. Zitám de miért nem vagy irc-en?
Azért köszi. Pussz.
hát vagyok:)
de azt mondja, h csak én vagyok. inkább még1szer belépek:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!