Mi a véleményetek a Tefal Baby Home bébiőrről? Használt már valaki ilyet?
Szia:)
Igen,mi ilyet használunk !
A tesóméktól kaptuk kölcsön és ők is már használtan vettékT
Szeretem,jó a "hatótávolsága" pont jó az érzékenysége!
Amikor mocorog a babóm azt is lehet hallani..szeretem és nagyon jó ,hogy van, megbízom benne :)
Sziasztok,
Összefoglaltam a leírását és a személyes tapasztalataimat.
Leírás:
- Ergonómikus méret
- Vox funkció: a vevő készenléti állapotban, hangra kapcsol be
- Éjjelifény funkció: ki/bekapcsolható, hangra bekapcsol
- Hordozható, övtartós
- Állítható hangerősség a szülő egységen
- Vizuális jelzés: lámpák jelzik a forrás hang erősségét
- Működés: mindkét egység működtethető hálózatról vagy elemmel is (a 2 db hálózati adapter tartozék)
- 400 m-es hatótávolság
Személyes tapasztalataim, ami miatt ezt választottam:
1. A hatótávolsága a többi bébiőr 150-200 méteréhez képest ennek 400 méter.- Ezt egyelőre nem mértem le, de tudni kell, hogy ezt általában nyílt terepen értik. Ugyanakkor ha ezzel is számolunk, akkor is ezt írják a legnagyobb hatótávolságúnak.)
2. Nem csak a szülő egység, hanem a baba rész is működtethető hagyományos, vagy tölthető elemekkel is, így valóban teljesen hordozható, pl. babakocsiba is tehető.
- Erre figyelj, hogy sok bébiőrnél csak a szülő rész működik elemről is, de kérdezem én, ha a kiságy nem pont konnektor mellett van, még hosszabbítókat fogsz húzgálni, vagy ha a teraszra teszed ki a kicsit levegőzni, ahol eleve nincs konnektor/utazol valahova/áramszünet van, mit csinálsz??
Szerintem ennek pont az lenne a lényege, hogy bárhol, bármikor működjön....
(Másik előnye ennek, hogy ha közvetlenül a kiságyba teszed, akkor sem akadhat bele a vezetékbe a baba.)
3. Mindkettőn van övtartó, így a baba rész is felakasztható bárhova, nem esik le, nem löki le a baba!
4. Az antennája kicsi, nehezen törhető le.
5. A hang, ill. az éjjeli lámpa (ez pl. teljesen ki is kapcsolható) funkciója csak hangra kapcsol be, így kevesebb elemet fogyaszt.
6. Az érzékenységet nagyon eltalálták. Nem kezd el bejelezni minden egyes megmozdulásra feleslegesen, ugyanakkor nem kell az adót közvetlenül a baba mellé helyezni, akkor is működik.
7. Nem gerjed.
8. Végtelen egyszerű- ezt egy nem technikai zseni nagymama is könnyedén tudja kezelni :)
9. Maga a készülék szép és eszméletlen aranyos a csillagokkal és a kis holddal, jól mutat a kiságyban :)
Hibája:
1. Nincs lehetőség kétoldali kommunikációra.
2. A szülő egység, úgy látom a használtak hirdetéséből, valószínű típushiba lehet, hogy hajlamos kissé besárgulni.- Ez persze magát a funkcióját nem befolyásolja, de érdekes, hogy ezt nem is csak ennél, hanem más márkáknál is észre lehet venni.
Összességében azonban mindenkinek ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!