Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6hónapos (fiú baba) nem...

6hónapos (fiú baba) nem alszik, nyűgös mit tegyek? Bőven lent.

Figyelt kérdés
Szóval 6 hónapos,és az etetések között nem nagyon alszik nappal alig aztán az éjszaka már más dolog mert ott is megszakítottan alszik.Mit tegye ha csak ölben lehet sírás nélkül átvészelni?Járókában,fotelben,ágyban mindenhol rázendít,kicsit hörgős ezért lehet hogy megvan fázva(kint se volt pedig) ennek van köze hozzá? Légyszíves segítsetek! Előre is köszönöm
2012. febr. 24. 17:14
 1/4 vespana ***** válasza:
Lehet hasfájós is egy kis édesköményes tea jót tesz .Bár nálunk az erős hasgörcsökre a GripWater használt csak gyógyszertárban kapható. Ha hörgősen veszi a levegőt az baj ilyen pici babánál. Ha úgy hallod hogy ugatós hangon vesz levegőt akkor fullad csak nem tudja elmondani azonnal orvos lehet megfázás de lehet krupp is . Viszont mindenek előtt no panic!!! Orrszívás ha van otthon akár kézi pumpás orrszívó vagy a porszívóra csatlakoztatható orrszívó.Igyon elég folyadékot legyen rendesen felöltözve, ne izzadjon a takaró alatt és lássa orvos.
2012. febr. 24. 17:25
 2/4 anonim ***** válasza:

6 hónaposnak persze, hogy nem alszik etetések között!!! nem is kell!

naponta 2x altasd el, 3-4 órás ébrenlét után. azt a 3-4 órát töltsétek el intenzíven, hogy elfáradjon, egyik alvásidőben menjetek le sétálni egy nagyot.

2012. febr. 24. 17:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én babám is 6 hónapos délelőtt alszik 1 órát, délután kettőt, ennyi. Nem kell már minden étkezés után aludni, nálunk evés után kb 2 órával szokott elfáradni.
2012. febr. 24. 23:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) bár én az unokatestvére/unokabáttya vagyok szóval én még mitsem tudok hogy mi van az ilyen kis picikkel,remélem mindenképp pozitívan fog hatni amiket javasoltatok köszönöm megint:)
2012. márc. 1. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!