Mekkora adaggal lehet kiváltani étkezést, ha kb.210-220 ml tápszert eszik meg? Akkor a bébi ételnek is ugyanannyinak kell lennie?
Figyelt kérdés
Üvegeset eszünk és 1 üveg nem elég!2012. febr. 24. 13:09
1/8 anonim válasza:
Hány grammos a bébiétel? Mert pl. az Univer 160, a Hipp, Hamé, Kecskeméti 190!
Egyébként én teával/vízzel megkínálom főzelék vagy gyümölcs után, és elégnek bizonyul, mert nem jelzi hogy éhes lenne még! Van, mikor már inni sem kér utána.
2/8 anonim válasza:
Az én lányom inkább jól lakott a bébiételekkel vagy azzal, amit én csináltam neki, mint a tápszerrel, tehát nem evett meg ugyanannyit belőle.
Pl. vagy 200 ml tápszert ivott vagy megevett egy kisebb bébiételt (Univer, ami ugye csak 160 gramm). Ő vizet ivott étkezések után.
3/8 A kérdező kommentje:
Ilyen és olyan is van. ált. gyümölcsös hamanek, főzelék univer. én sajnos, nem tudom őt megitatni. egyáltalán nem kér, csak játszik vele, de azt is csak néha. sokat kinálom, de semmi, se viz, se gyümölcslé, most teával próbálkozom, abból valamelyik nap megivott egy 100 ml-t, ez már nagy szó, igaz evés előtt fél órával. de étkezések után soha nem kér. az üveges kaja után rögtön nem kér tápszert, de kb. fél órára rá simán meginná az egész adag tápszerét.
2012. febr. 24. 13:39
4/8 anonim válasza:
hasonló cipőben járok,erre mondja a doki ne adjak neki kajcsi után tápszert is mert túl sok fehérjét eszik akkor..de ha kéri??
5/8 anonim válasza:
Lányom 190g-os főzeléket kap ebédre(Kecskeméti,Ovko),az Univeres az neki is kevés volt.Uzsonnára pedig tejberizspépet vagy tejpépet kap gyümölccsel,ez kb.:210-230g.
Reggel és este kap csak tápszert:210-230ml-t.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 25. 08:57
7/8 anonim válasza:
kedves utolsó!
mennyi idős a babád?
8/8 anonim válasza:
utolsó vagyok:03.03-án lesz 7hónapos a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!