Változtatni kéne, akár a szoptatás kárára is, de hogy csináljam?
Én is ugyan így vagyok mint te, bár szerencsémre megeszi a tápot napközben is, tescoban vettem Hipp 1-est.
Reggel szopi, rá két órára ismét szopi, majd utánna tápszer, alvás, majd ismét szopi mikor felkel, utánna tápszer, s még fürdetés előtt 5 körül szopi, majd este fürdetés után lefejt tejet kap.
Majd egy egy szopit próbálok gyümölccsel kiváltani, ill. tejpéppel, de mi csak 14 hetesek vagyunk, még megvárom míg betölti a 4 hónapot, s kezdjük. Szerintem próbálj másféle tejpépet, s a főtt burgonyát is próbálhatod az laktatóbb mint a gyümölcs, majd főtt répa, főtt tök, s ezek variálva.
Egyik napról a másikra nem fog leszokni a ciciről, még 1-2 hónap s vége.
Tarthatnak engem is önzőnek, de már nem bírom hogy óránként cicizne, mert egyszerre csak 50-60 akat tud enni, nem termelődik több bármit is csináltam, nem is fogyózhatok, 80 kiló vagyok s 60 voltam, régi ruháim közül semmi sem jön rám, teljesen elasszonyosodtam, melegítőben slamposan járok, ami tetszene csinos ruha térdig ha feljön. Már a párommal is evégett valahogy nem az igazi, nincs kedvem a sexhez, kimozdulni sem, mert csúnyának látom magam, s elborzadok ha tükörbe nézek. :S
Az én babám már születése óta egyfolytában éhes volt. 6 hetesen kezdtünk pótolni, 3 hósan már alig volt tejem. akkor hagytuk abba a szopizást. Előtte másfél óráig "evett", 20-30 percet aludt és ezt csináltuk egész nap. Aztán szerencsére rájött, h. a tápszertől jól lakik. Ilyen kis korban hamar elfelejtette milyen jó dolog is a cicizés. Annyi hátránya lett, h. csak cumival alszik. Kitartás.
6 hós baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!