Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónapos babának hogy adjátok...

6 hónapos babának hogy adjátok a céklát?

Figyelt kérdés
Én főztem de iszonyatos íze van nem eszi meg!!

2012. febr. 23. 17:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Ne csak magában céklát adj neki,keverd főt krumplival de azt külön főzd mert a benne lévő keményítő miatt nem puhul meg a cékla.Vagy főtt almával is adhatod,a céklát oda rakod főlni majd kb 10 perc után bele rakod az almát is.
2012. febr. 23. 17:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Én alufóliában szoktam sütni a céklát, majd krumplial keverem.
2012. febr. 23. 17:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én mindenféle zöldséget szoktam egyben párolni. Céklából mindig csak picit teszek bele, mert tényleg nagyon erős az íze. Szerintem bátran próbálkozz.
2012. febr. 23. 18:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Fóliában sütőben sütöm, majd főtt krumplival keverem(nagyon pici sót teszek bele).
2012. febr. 23. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha nem szereti felesleges erőltetni.

Én is főzöm (héjában) és csak ha már kihűlt akkor pucolom meg.

A lányomnál többször volt, hogy egy-egy új ételt (ízt) elsőre nem fogadott el. 2 hét múlva újra próbálkoztam. Van amit csak harmadik vagy negyedik alkalommal evett meg először. Viszont eddig mindent megeszik és nagyon jól eszik.

2012. febr. 23. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:
az a baj hogy a krumplit se szereti!!Én is úgy adtam hogy kevertem nem magában és 1 kanállal tettem bele de így se jött be neki!!A husit hogy adjátok?Az a gondom hogy az én drága kisfiam csak azt hajlandó megenni ami édes mint az alma,sütőtök,banán stb remélem ez majd azért változik!!
2012. febr. 24. 17:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Én minden főzeléket almával keverek, egyelőre csak így eszi meg őket, hogy elnyomom kicsit az eredeti ízt, utána lehet ezt csökkenteni. Az alma szerencsére mindennel adható.
2012. márc. 15. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!