Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van valaki, akinek a babájánál...

Van valaki, akinek a babájánál jó hatással volt/van a hasfájásra a Mecsek Baby (vagy a Mecsek Baby Bio) tea?

Figyelt kérdés

Nem sok jót olvastam róla,sőt.

Remélem, van akinek azért bevált, mert most épp én is ebben bízom...

2012. febr. 23. 12:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk bevált, bár nem kellett sokat használni.
2012. febr. 23. 12:16
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is bevalt. Igaz ra van irva,h mikortol ihato, de en mar 3hetes koraban adtam a fiamnak, es semmi baja nem lett tole, sot szerette es haznalt is neki!! Csak ha jol emlekszem, akkor folyamatosan nem adhato neki 2hetnel tovabb. (egy kis cukrot tettem bele)
2012. febr. 23. 12:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát az én kislányom nem itta meg semmilyen formában. Nálunk a Gripe Water volt a nyerő. :)
2012. febr. 23. 12:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom nem itta :(

Viszont csináltam neki köménymag teát egy kis zsályával, na az bevált és szépen issza :)

2012. febr. 23. 13:49
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is inkább az angol víz vált be.

Valamennyit segített a tea is, de közel sem annyit,mint az angol víz!

2012. febr. 23. 15:32
 6/8 A kérdező kommentje:

A GripeWater volt eddig a legrosszabb.

Borzasztó hasgörcse lett tőle, roszabb mint a sima hasfájás. Lecsökkent az étvágya is tőle,és utálta is bevenni, szinte fuldoklott tőle minden alkalommal.

2012. febr. 23. 16:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk segített, bár két hétig adható csak. Utána édesköményt csináltam neki, szerintem az még jobb, többet tud pukizni:))))
2012. febr. 23. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, a Gripe Water nekünk se volt jó. Nekünk az espumisan és a sap simplex segített.
2012. febr. 23. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!