Lehet egy 4 hós babát a babakocsi sportrészébe tenni (4 fokozatban dönthető), vagy még a mózesben van a helye?
2009. jún. 6. 09:47
1/8 anonim válasza:
ahogy a képen is látszik, a baba aki benne ül legalább hathós! Vagyis ez a pici már magától ül. Egy négyhós gerince ehhez a testhelyzethez alkalmatlan, hacsak a te babád is egy olyan csodabébi, aki 4 hósan normálisan üldögél. Én azt mondanám , hogy amig nem tud mondjuk az öledben fogva vagy az etetőszékében kényelmesen ülni ( átlagosan egy 5 hós már ugyagogy tud), addig bizony a mózesben ő is sokkal jobban érzi magát vízszintes felületen!
2/8 A kérdező kommentje:
Nem, az én babóm nem csodagyerek :-) Ő egy átlagos 4 hónapos kisleány.
2009. jún. 6. 10:05
3/8 anonim válasza:
Tudom hogy macera a mózes, meleg meg minden, de akkor várj még egy kicsit, mikor már ugy érzed hogy nagyjából ülni tud:)
4/8 anonim válasza:
Szia! Mi már 2 hósan kinőttük a mózest:) Speort részben vagyunk.A mi kocsink( Bergon) sportrésze kicsit felemelt.De kényelmes neki.Mindég az ülőrész hajlatához rakom a fenekét.
6/8 anonim válasza:
Nekünk is van ilyen kocsink. Decemberi születési. Akkor nagyon jól kihasználtuk a mózest,de már régóta nincs benne. Igaz nem is férne bele. A sportrészbe tettem egy plédet, azon fekszik. Kényelmes neki és mégis sokkal kényelmesebb neki. Szerintem még korai ültetned benne. Nagyon magas az első fokozata
7/8 anonim válasza:
Azt kihagytam, hogy a kisfiam decemberi születésű:))))
8/8 anonim válasza:
Ha nem teljesen vízszintesig, de dönthető a támlája kb. 150 fok körül, akkor már beleteheted, nem kell vízszintben feküdnie egy 4 hónapos babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!