Próbáltátok már a Huggies new born pelust, ami a köldöknél le van kerekítve? Jó?
Ha csak a köldöke miatt vennéd, akkor teljesen felesleges!
Én mondjuk csak 3mas méretben próbáltam ki, mert ez most a legolcsóbb, de éjszakára nem vált be.
Nekünk sem jött be, kifolyt a pisi, napi 3x min. átöltöztettem a kisfiam.
Ha a köldöke miatt szeretnéd, vegyél Liberot. A kis méret ára még nem olyan vészes, nekünk nagyon jó volt, és köldökvédős.
Nekem viszont teljesen bejött!
Nem folyt ki belőle semmi, az éjszakákat bírta.
Most fogom kipróbálni a 2es méretet, remélem az is jó lesz :)
Nekem pont ezért nem jött be, mert a lekerekített köldökrész nem fogta meg a gézlapot amíg kellett használni a köldökére a babámnak. A másik a helyén tartotta a gézt, amikor meg nem kell már gézlap, akkor nem kell védeni a köldököt...
Mellesleg az 1-2 méretű Huggies pelus nálunk is használhatatlan volt, egyrészt nagyon durva a tapintása, olyan kartonos a többihez képest, másrészt ahányszor ráadtam, annyiszor öltöztünk át teljesen, mert kifolyt a pisi.
Most a hármas méretet használjuk, na ezt már normálisra csinálták, mind anyagát (tehát nem olyan durva), mind minőségét tekintve. De nekünk ami tuti befutó, az a zöld Pampers és meglepő módon a leges-legjobb a Tesco-s pelus. Utóbbi pont olyan vékony, mint mondjuk a Pampers és egy 10-12 órás éjszakai "műszakot" simán lehúz átázás nélkül! Egy baja van, hogy általában drágább mint a Pampers...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!