Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tápszert meddig lehet tárolni...

Tápszert meddig lehet tárolni a hűtőben? Meddig lehet újra melegíteni és megetetni a babát?

Figyelt kérdés
Most csináltam,de nem kellett.Be se kapta a cumit.3hetes baba
2012. febr. 22. 21:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
72%

első vagyok, akit lepontoztatok!:)

nekem a kórházba mondták, h ne tartogassam 2óránál tovább a tápszert és az állandó felmelegítés sem tesz jót neki! Főleg nem egy 3hetesnek! De mindenki azt csinál, amit akar, én tuti nem ezen spórolnék!

2012. febr. 23. 13:58
 12/18 anonim ***** válasza:
60%

4.vagyok

Köszönöm szépen a 0%-ot!

Le kell pontozni csak mert én nem azt írtam hogy betettem a hűtőbe meg újramelegítettem?Az én kislányom elejétől fogva tápszeres volt,1éves koráig kapott tápszert.DE én sose spóroltam a tápszerén!Én azt írtam hogy kiöntögettem?Mert egyeseknek itt úgy jött le ezek szerint amit írtam.Nem,nem öntöttem ki mert mindig annyit csináltam amennyit megevett meg mikor éhes volt,de ha mégis meghagyott volna egy keveset akkor azt igen kiöntöttem.Nem 100ezrekből élünk,de ilyenen sose spóroltam!!!!!!A kórház után meg nem kell menni,csak mert ott előre megcsinálják.Sokféle tápszer van,lehet kapni kész tápszert is.De nem mindegyiket lehet tárolgatni!

És okos anyucik ezt a válaszomat is lelehet pontozni.Ti gondolom úgyis jobban tudjátok.

2012. febr. 23. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom ki pontozgat.De én megmondom őszintén,mikor nem itta meg a tápszert a lányom,nem öntöttem ki,ment a hütőbe,és legközelebb megkapta.2210ft volt tavaly a beba ha,most nem tudom mennyi,de luxus lett volna kiöntögetni.
2012. febr. 23. 20:39
 14/18 anonim ***** válasza:

Köszi a lepontozást!

Mondjuk hogy miért baj az, hogy nem szívesen öntögetem ki a drága tápot?!?

Nem 20 ml-re gondoltam, azt én sem tárolgatom. Hanem a frissen kikevertre, ha esetleg mégsem kell neki. 200 ml-t nem szívesen öntök ki, nem 20-at.

2012. febr. 24. 07:45
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Én írtam, hogy 4 adagot keverek ki. Engem is lepontoztak, de baromira nem érdekel, csak leírtam, hogy nekem mi a véleményem, hogyan csinálom. És úgy csinálom ahogy én jónak látom! De látom lepontozták azt, aki kiönti és azt is, aki nem. Nagyon sok gonosz, unatkozó anyuka van itt, akik ebben lelik örömük :)
2012. febr. 24. 08:28
 16/18 anonim ***** válasza:
72%
Engem is lepontoztak! Biztos valami nagyon nyugodt és ráérős anyuka bírálja felül a válaszokat, aki mindent TÖKÉLETESEN tud, és persze a gyermeke is CSODAGYEREK! És mi sehol se vagyunk tőle! És akkor is beteszem a hűtőbe a tápszert, ha nem eszi meg, mert nekünk nem "szarják" a pénzt! örülök, hogy másnak igen! Jó neki!
2012. febr. 24. 08:31
 17/18 anonim ***** válasza:
84%

OFF:Honnan látható ha lepontoznak?

Én sem öntöm ki, nagy luxus lenne. Este bekeverem, mivel 320-at eszik, kénytelen vagyok két 240-es cumisüvegben megcsinálni. Az egyiket felöntöm, a másik megy a hűtőbe, az a reggeli. Semmi gond nem volt még!!!

BEBA-t eszik a kislányom, még receptre is 2700ft.

Aki akarja, öntögesse, és ha ebben leli örömét,hogy lepontozgat a tisztelt "ultraszuperénaztánmindentjólcsinálok" anyuka, hát tessék!Lehet lepontozni,hajrá!Hogy valakinek nincs ennél jobb dolga...

2012. febr. 24. 08:53
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

4,12 vagyok

Ha most rám célozgattok hogy én pontozok le mindenkit akkor gondolkozzatok!Ti pontoztatok le engem 0%-ra,nem?Vagy az nem baj???

2012. febr. 24. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!