Különlegesebb és egészségesebb lesz a barátnőm (enyémmel egyidős) babája, csak mert ő kizárólag anyatejjel táplálja?
Semmivel nem különlegesebb!!! Az én csöppöm is anyatejes, de ettől még nem felsőbbrendű.
Kora reggel miért töröd magad ilyen butaságokkal???
Nagyon "intelligens" a barátnőd! Én is tápszeren nőttem fel, 25 éves vagyok megfázásnál nagyobb betegségem nem volt az is évente max. kétszer, IQ-m is rendben van:)
Ne foglalkozz az ilyen "jó szándékú" barátnővel!
2. válaszoló voltam
Amíg pici addig valóban az anyatejből kap ellenanyagokat tehát az immunrendszere erősödik azáltal, hogy szopizik. Később már nincs jelentősége mert kialakul a saját immunrendszere. Én is hallottam valamit az intelligenciáról de szerintem az már hülyeség. Ha valaki butácskább nem lesz okos az anyatejtől és fordítva.
De én a helyedben már nem biztos, hogy "barátnőmnek" nevezném az illetőt. Egy barátnő vígasztal, megnyugtat, mellém áll a bajban, nem pedig az orrom alá dörgöli azt amiről még ráadásul nem is tehetek. :/
intelligencia az anyatejben megy át??? :-) ne haragudj, de a barátnőd valami ritka butyuta felfogásban szenved:-) gondolom latinul beszél szoptatás előtt egy órával, és így a gyerek majd tudni fog latinul:-)
Ne aggódj, teljesen jól csinálod, a tápszer tökéletesen jó a babának, semmiféle elmaradása nem lesz a babának ettől. ha lenne, akkor nem lehetne adni a gyerekeknek! Ilyeneken ne is aggódj! Sőt, közelítsd meg másik oldalról a dolgot: sokkal biztosabban látod, hogy mennyit eszik a babád, tudod, hogy biztosan megkapja azt a tápanyagmennyiséget, amire szüksége van a fejlődéshez. az anyatejes babák szülei sokkal többet aggódnak ezen a kérdésen, mert nagyon nehéz követni és biztosan tudni, hogy valóban mennyit is eszik a babájuk!
Az is lehet,hogya te babád hónapokkal előbb ülni állni vagy éppen beszélni fog, mint a barátnődé. De ha nem, az sem jelent semmit:-) Majd 20 év múlva derül ki az intelligencia-kérdés, ami persze csak rajtad múlik, hiszen mindent tőled tanul a gyerek:-)
Csak zárójelben mondom: az ilyen gyerekekből, mint a barátnődé lesz az elkényesztetett gyerek, mert már kisbaba korától valam "különlegesnek" tartják, eszerint nevelik, és sokkal nehezebb lesz a társadalomba beilleszkednie majd felnőtt korában sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!