Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Különlegesebb és egészségesebb...

Különlegesebb és egészségesebb lesz a barátnőm (enyémmel egyidős) babája, csak mert ő kizárólag anyatejjel táplálja?

Figyelt kérdés
Az enyémnek kénytelen vagyok tápszeres pótlást is adni.
2009. jún. 6. 07:03
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezen ne versenyezzetek! Miért kell ilyenből is versengés rendezni? A barátnődé és a tié is lehet egészséges, emellett minden szülőnek a saját gyereke/i a legkülönlegesebbek. Bár én szoptatok és már a 4. babámat, de nem szeretem ezeket az összehasonlítgatós doplgokat, meg az anyatej-pótlás-tápszer ellentétet. Ha te úgy érzed, hogy mindent megtettél azért, hogy legyen a babád számára elég tejed, akkor ne rágd magad és ne foglalkozz mással, etesd azzal a babádat, ami van, ha tápszer, akkor azzal. Éhezni nem hagyhatod.
2009. jún. 6. 07:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Semmivel nem különlegesebb!!! Az én csöppöm is anyatejes, de ettől még nem felsőbbrendű.

Kora reggel miért töröd magad ilyen butaságokkal???

2009. jún. 6. 07:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Csak mert tegnap este megkaptam a magamét, hogy "Azért nem mindegy ám, a betegségek meg az inteligencia szempontjából sem..."
2009. jún. 6. 07:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon "intelligens" a barátnőd! Én is tápszeren nőttem fel, 25 éves vagyok megfázásnál nagyobb betegségem nem volt az is évente max. kétszer, IQ-m is rendben van:)

Ne foglalkozz az ilyen "jó szándékú" barátnővel!

2. válaszoló voltam

2009. jún. 6. 07:57
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Az én nagylányom 6 hetes korára tápszeres lett.9hónapos volt mikor elindult,1,5éves korára gyönyörűen beszélt két kezemen megtudom számolni hányszor volt beteg.Most 3,5éves ovis nagylány.
2009. jún. 6. 08:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amíg pici addig valóban az anyatejből kap ellenanyagokat tehát az immunrendszere erősödik azáltal, hogy szopizik. Később már nincs jelentősége mert kialakul a saját immunrendszere. Én is hallottam valamit az intelligenciáról de szerintem az már hülyeség. Ha valaki butácskább nem lesz okos az anyatejtől és fordítva.

De én a helyedben már nem biztos, hogy "barátnőmnek" nevezném az illetőt. Egy barátnő vígasztal, megnyugtat, mellém áll a bajban, nem pedig az orrom alá dörgöli azt amiről még ráadásul nem is tehetek. :/

2009. jún. 6. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én babám is még szopizik,5 hónapos,de soha eszembe se jutna ilyet kilyelenteni,hogy inteligensebb és egészségsebb.de még a gondolat se fogant meg.miért jut eggyes anyukáknak ez mindig eszükbe,és miért bántják másokat ezzel?Hát én elgondolkodnék ezen a barátnő fogalmán is.
2009. jún. 6. 08:58
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

intelligencia az anyatejben megy át??? :-) ne haragudj, de a barátnőd valami ritka butyuta felfogásban szenved:-) gondolom latinul beszél szoptatás előtt egy órával, és így a gyerek majd tudni fog latinul:-)

Ne aggódj, teljesen jól csinálod, a tápszer tökéletesen jó a babának, semmiféle elmaradása nem lesz a babának ettől. ha lenne, akkor nem lehetne adni a gyerekeknek! Ilyeneken ne is aggódj! Sőt, közelítsd meg másik oldalról a dolgot: sokkal biztosabban látod, hogy mennyit eszik a babád, tudod, hogy biztosan megkapja azt a tápanyagmennyiséget, amire szüksége van a fejlődéshez. az anyatejes babák szülei sokkal többet aggódnak ezen a kérdésen, mert nagyon nehéz követni és biztosan tudni, hogy valóban mennyit is eszik a babájuk!

Az is lehet,hogya te babád hónapokkal előbb ülni állni vagy éppen beszélni fog, mint a barátnődé. De ha nem, az sem jelent semmit:-) Majd 20 év múlva derül ki az intelligencia-kérdés, ami persze csak rajtad múlik, hiszen mindent tőled tanul a gyerek:-)

Csak zárójelben mondom: az ilyen gyerekekből, mint a barátnődé lesz az elkényesztetett gyerek, mert már kisbaba korától valam "különlegesnek" tartják, eszerint nevelik, és sokkal nehezebb lesz a társadalomba beilleszkednie majd felnőtt korában sajnos.

2009. jún. 6. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátnőd nagyon nem intelligens...az én bnőmnek is van babája(pár héttel fiatalabb az enyémnél)6 hós koráig kizárólag szoptatta,még most is naponta 2x(1 éves).Az én babám 6.5 hós koráig szopott,3 hós kora óta tápszeres pótlást kapott(13 hós).Már hónapok óta mászik,áll,ül,és folyamatosan halandzsázik.A bnőm kislánya ül,de mást nem nagyon hajlandó csinálni...na,akkor most vond le a következtetéseket.És mellesleg közöttünk még SOHA nem volt téma,h kinek a babája lesz jobb fej,vagy tökéletesebb...
2009. jún. 6. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!