Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok/használtatok...

Használtok/használtatok pólyát babátoknál?

Figyelt kérdés

Hagyományosat vagy kókuszpólyát? És miért azt a típust választottátok?

Meddig használtátok?

Ajánlanád-e másnak is? Miért/miért nem?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. febr. 22. 17:23
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Én sem vettem, aztán megnéztem egy kisfilmet arról, hogyan nyugtassuk meg a kisbabát, és rögtön ki akartam próbálni, úgyhogy én is plédbe pólyáltam be. Sokszor használtuk ezt 2 hónapig.

A következőnek lehet, hogy venni fogok valamilyet, mert azért nehezebb szerintem plédbe pólyálni.

2012. febr. 22. 17:38
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
A fiamnál 10 éve még sima pólyát használtam, a lányomnál 3 éve kókuszrost betétes pólyát. Mindkettő jó volt, a gyerekek szerették és mivel téli babák voltak, még melegítette is őket.
2012. febr. 22. 18:03
 13/31 anonim ***** válasza:
49%
Azt tudjátok, hogy a pólyázás kifejezetten ártalmas a baba csípőjének? Az anyaméhben felhúzott lábbal vannak, eleve borzasztó nekik megszokni, hogy ki vannak nyújtóztatva, de a csípőízület sem ujjong örömében. Ha van a babának hajlama a csípőficamra, akkor pár hét pólyázás és garantáltan lesz is neki. Az újszülött csípőjének a széles tartás a legjobb, akkor is, ha semmi baja.
2012. febr. 22. 18:49
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyik gyerekemnek sem lett baja, sőt nekem sem, tesómnak sem. Ebben az életben minden árthat, ebből nem lehet kiindulni.
2012. febr. 22. 18:51
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Én már a kórházban is kivettem belőle, hasra fektettem és rögtön felhúzta a lábait és elaludt.

Viszont kaptunk kókuszpólyát, abba néha belefektettem, ha a kanapén, vagy az ágyunkon aludt, de akkor sem kötöttem bele, csak belecsomagoltam. Én nem szerettem fogni benne, jobb szerettem natúrban szorongatni. :)

2012. febr. 22. 19:02
 16/31 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon szerettem a pólyát, mindig megnyugodott benne a Kisfiam. Sokkal jobban aludt pólyában, mint "szabadon". Aztán, amikor már kinőtte, még utána is nagyon-nagyon sokáig használtam csak szoptatáshoz, kényelmesen el tudott feküdni rajta, látszott, hogy kényelmes neki. Meg persze nekem is az volt :-)

Nem biztos, hogy a következő Baba is szeretni fogja, de ki fogom próbálni.

A csípőjének pedig semmi baja, amúgy sem szorítottam bele, csak gondolom, biztonságban érezte magát, hogy nem a "nagyvilág" veszi körül.

2012. febr. 22. 19:10
 17/31 sumergo ***** válasza:
Nem használtunk, de csak félve írom le, mert a másik tábor tuti lepontoz! Szoptatós párnát használok, az nagyon jó dolog!!!
2012. febr. 22. 20:00
 18/31 anonim ***** válasza:
nem terveztem, ellenben anyám vett "magának" egyet, mondván, ő abban biztosabban fogja az újszülöttet és mivel a baba imádta, 1 hónapig nagyon sokat volt benne, utána már én is biztosabban fogtam,így lassan elhagytuk. Sima, hagyományos, 2.babánál is elő fogjuk venni, hatalmasakat aludt benne.
2012. febr. 22. 20:08
 19/31 anonim ***** válasza:
Nem volt pólyánk,eszembe se jutott volna venni.Nálunk a kórházba se teszik pólyába a babákat.
2012. febr. 22. 20:40
 20/31 anonim ***** válasza:
Én is használtam kb 3 hétig, abba megnyugodott a fiam, jobban aludt. Nekünk hagyományos pólyánk volt 2 huzattal, és igy tudtam mosni, cserélni neki.Szoptatós párnán szoptattam, de a pólyában aludt.
2012. febr. 22. 21:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!