Meg vagytok elégedve a kecskeméti kajákkal? Nekem nagyon híg. Süríteni mivel sürítitek?
Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 15:56
2/9 anonim válasza:
A lányom úgy szereti ahogy van.Nem sűritem semmivel.
Üdv 9 hós anyuka
3/9 anonim válasza:
én megvagyok vele elégedve...nem sűrítem. Ha hígnak találod, krumplival vagy rizzsel sűrítheted.
4/9 anonim válasza:
Én is Sinlac port használok sűrítésre.
5/9 anonim válasza:
Tényleg hígak, de szerintem finomak (mindent megkóstolok, amit a kislányomnak adok). Picurkám is szereti őket.
6/9 anonim válasza:
Szerintem is jó ugy ahogy van. Max turmixolj hozzá főttkrumplit, ezzel emelheted a szénhidrátbevitelt is.
7/9 anonim válasza:
Szerintem pl amiben sütőtök van, vagy a cukkinis kifejezetten sűrű, a babám meg sem bírja enni, öklendezik tőlük. A többit nagyon szereti.
8/9 anonim válasza:
ha nagyon megmelegíted, akkor lesz híg, nem?
én épphogy berakom a mikróba, vagy azt sem, és így nem híg
9/9 anonim válasza:
Engem leginkább az zavar bennük, hogy szinte mindben van cukor.. pl. a sütőtökbe minek cukor, az magában is nagyon édes! felesleges szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!