Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy éves babák akik még nem...

Bogyo110 kérdése:

Egy éves babák akik még nem mennek maguktól, Miért néznek rám érdekessen ha azt mondom hogy nem jár egyedül?

Figyelt kérdés
Kislányom egy éves múlott mult héten kapaszkodva minden hol közlekedik a járássegitővel száguldozik ha talpra álitom pár másodpercig egyedül megáll majd legugol és elmászi hogy feltudjon valamibe kapaszkodni!De ha megkérdeuik hogy megy e és én azt mondom hogy nem hát akkor nagy szemekkel néznek rám hogy hogy hogy hiszen már elmúlott egy éves!
2012. febr. 20. 21:43
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
igen nem is baj hogy van amit előbb csinál néhány baba hisz minden gyerek más ,csak sajnos ezt sokan nem tudják!Tisztelet a kivételnek!
2012. febr. 20. 22:20
 12/21 anonim ***** válasza:
Kislányom 17 hónaposan kezdett el járni. A védőnő szerint a járássegítő hátráltatta. Egy éves kora óta kapaszkodva ment, és kb 15 hónapos kora óta ment 1-2 lépést, aztán mászott is, mert úgy gyorsabb volt. Minket is bámultak ufo fejjel.
2012. febr. 20. 22:28
 13/21 anonim ***** válasza:
én is ezt hallgattam hónapokig.15 hónapos volt,amikor végre elindult,és nem úgy néztek rám,mint egy ufóra
2012. febr. 20. 22:33
 14/21 anonim ***** válasza:
Lányom 15, fiam 16 hónaposan kezdett el járni. Nem volt se bébikomp, sem semmi más. 1,5 éves korig teljesen normális. Nekem a faluban az öregasszonyok kezdték el osztani az észt, hogy azért nem jár még a gyerek, mert mindig babakocsiban tologatom. De ha még nem jár, akkor hogy menjek vele gyalogosan?! Érdekes módon azért mégiscsak megtanultak valahogy járni!
2012. febr. 20. 22:34
 15/21 anonim ***** válasza:
A fiam is 15 hónaposan indult el egyedül, én is átéltem, amit Te, mindenki csodálkozó tekintettel nézett ránk, mivel a környezetünkben már mindenki gyereke járt. Én felvettem a pléhpofát, mert az én gyerekem meg előbb beszélt, mint ment. Nem tudom, hogy egyesek miért nem értik meg, hogy minden gyerek más.
2012. febr. 20. 23:30
 16/21 anonim ***** válasza:
Az én kislányom is elmúlt 1 éves, és még fel sem áll....járunk gyógytornára, de neki nagy a súlya, magassága is. És nem érdekel, ki mit gondol. Unokatesóm lánya 18 hónaposan indult el. Nem egyformák a babák! Én mindig azt mondom: olyan, mint az anyja...lusta, de okos! :D
2012. febr. 21. 06:41
 17/21 anonim ***** válasza:
A lanyom kicsit le volt maradva a mozgasokban, szent meggyőződésem volt, hogy jó későn fog mindent csinálni. A dokino is kérdezte mindig, hogy mit tud, hol tart? Aztán nagyon gyorsan behozta a lemaradást, egy eves kora elott jóval mar járt. Azóta mivel fogad mindig a doki? "És beszél mar?" Most lesz egy eves...de persze, folyékonyan... Szerintem ez egy olyan dolog, hogy valamit kérdezni akarnak az emberek. Tőlem régebben is mindig kérdeztek az utcán, boltban, hogy miket csinál. És ugye mindig van valami. Egy eves kor után épp a járás. Utána majd azzal fognak megállítani, hogy beszél-e? Később meg, hogy szobatiszta-e? Gondolom aki megkérdezi, úgy nagyjából van fogalma arrol, mit mikor csinal egy gyerek ÁTLAGOSAN. De ettol meg nem kell foglalkozni velük. A lanyom 8 hónapos koráig folyamatosan hallgattam a "Mászik, kúszik, ül, áll mar?" kérdéseket. Utána nalunk is jött a "Jár mar?". Mindig vannak és lesznek ilyen kérdések. Erre válaszolni kell, és nem törődni velük. Nincs lemaradva a kislanyod, nagyon jól fejlődik. Ne foglalkozz azzal, ki mit var el tőle, hiszen semmi közük hozza. Ráadásul hiába varjak el, hiszen majd a gyerek dönti el, mit mikor csinal.
2012. febr. 21. 07:03
 18/21 anonim ***** válasza:
Egy évesen bútorba kapaszkodva kell járnia. Semmi gond,ha még nem jár önállóan!
2012. febr. 21. 07:32
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek!Jó babázást továbra is!
2012. febr. 21. 09:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Soha nem tanulják meg a babák egyszerre mind a kettőt, olyan nincs! Vagy előbb tudnak menni, vagy előbb tudnak beszélni. Mindig pár hónap vagy akár egy év különbséggel is, de soha nem egyszerre. Az én kislányom pl.: 16 hónapos, 11 hónaposan felállt egyedül, 8 nappal az első szülinapja előtt elindult, azóta már szalad. Viszont mindent megért, de nem beszél. A nem és a de szavakat tudatosan használja, de azonkivül csak a sajáét nyelvén mondja de azt egész nap. Pedig hallom más anyukáktól, hogy a gyermekük, ilyen korban már mennyi szót tud, meg állathangokat utánoz, viszont még nem megy vagy most indult el. Nincs ezzel semmi baj. Így van rendjén, ki ezt tanulja meg előbb ki azt. Van aki pár hónap különbséggel tudja e két dolgot van akinél több idő van közte de nem egyszerre. Édesanyám mesélte én is egy éves koromra mentem, de csak két éves koromra beszéltem, lehet így lesz a lányom is. Nem aggódom, mert nagyon ügyes és mindent megért. Szóval ne törödj azzal aki furcsán néz! Remélem segítettem. Szép napot!
2012. febr. 23. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!