Cumi vagy ököl/ujj?
A babóm most fedezte fel a kezét és mostanában "gyakran" tömi az egész öklét a szájába. Cumit nem igazán igényel, max utazásnál, sétánál szoktam lenyugtatni vele. Mik a tapasztalatok, hagyjam, hogy ha igénye van rá, akkor a kezét cumizza, vagy inkább a cumira "szoktassam"?
Van akármelyiknek hátránya?
Az én kislányom alig volt egy hónapos (most 18 hónapos), amikor felfedezte az ujját. Akkor aludta végig először az éjszakát. A cumit nem szerette (a cumisüveg sem kellett neki).
Szerencsére csak elalváskor kell neki. Gyakorlatilag az az álmosság első jele nála, hogy a szájába kapja a hüvelykujját. :D
2.vagyok
Mint írtam az én kislányom elejétől fogva cumizik,de nálunk nem kellett éjjelente állandóan felkelnem beadni neki a cumit mert sírt a gyerek.Én mindig oda raktam mellé és megtalálta.Az meg hülyeség hogy amelyik gyerek cumizik akkor később falási ingerei lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!