Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyire hallgassak a védőnőre?

Mennyire hallgassak a védőnőre?

Figyelt kérdés

Kisfiam egy hét múlva lesz 9 hónapos de sajnos már kezd fogytán lenni a tejcsim és a védőnő az mondta hogy ha már nem lesz akkor adjak neki tápszert 3ÉVES KORÁIG.Most ez komoly?Nem túlzás ez egy kicsit???Már csak reggel és este kap anyatejet a többi étkezést már kiváltottuk főzikkel és gyümikkel.Tudom hogy nem lehet tehén tejet adni legalább 1 éves korig na de hogy 3 éves korig tápszerezzem!

Előre is köszi a válaszokat

2009. jún. 5. 15:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Azért egyvalamin érdemes elgondolkodni, hogy a mai bolti tehéntejek, nem nevezhetőek TEJNEK. Még a közepes árkategóriás tejek is tejsavóból és egyéb adalékokból vannak összakotyvasztva. Ezért nem alszik meg rendesen a tej, hanem furcsa kesernyés, büdös lessz, ha már nem jó. Nekünk nem egyszer már a szavatossági idő lejárta előtt megromlott, mert a tejszállító autókat nem hűtik takarékosságból, még nyáron sem. A sógorom vezető beoszt.-ban dolgozik az egyik nagy tejipari cégnél. A Tesconál egyszer kiömlött pár liter saját márkás tej, utána olyan fehér foltot hagyott, hogy egy hétig nem tudták felszedni, úgy felmarta az aszfaltot.

Szóval én nem vagyok tej ellenes, de a mai tejek nem nevezhetőek TEJNEK. Én csak két éves kor után fogok tehéntejet adni a babának, de abból is csak minőségit.

2009. jún. 5. 18:52
 12/14 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy voltam amikor 9 hónapos volt a fiam,de én már nem adtam neki tápszert sem,hanem inkább tejpépet.1 éves kora előtt már szoktattam a tejhez,és nem volt/van semmi gond.Én azért nem adtam neki tápszert,mivel mi nem használtunk cumisüveget és így inni sem tudott belőle.A tejpépet pedig kanállal ette.
2009. jún. 5. 18:57
 13/14 anonim ***** válasza:

Na ezt írtam: Az én védőnőm is ezzel jön, de nem normális szerintem. Én 1 éves kora után 1-2 hónappal bevezetem neki a tejet fokozatosan. Minel nálunk senki nem allergiás, nem látom értelmét.

Mi volt ebben rossz???????????????????????

Miért engem pontoztatok le a legjobban??????????????????

Kösz:(

2009. jún. 5. 19:05
 14/14 anonim ***** válasza:
Úgy látom itt megint arról szólt valakinek a dolog, hogy szinte mindenkit lepontozzon. Gratulálok neki! Jól szórakozott? Mostmár jól érzi magát????
2009. jún. 5. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!