Fogzás kérdés tapasztalatlan anyukától? Segítség!
Arra azért figyelj oda, hogy huzamosabb ideig ne add a fájdalomcsillapítót. Amúgy a Germicid C is jó, az is csillapítja a fájdalmat, sőt abban nyugtató is van.
Adjál neki rágókát, próbálj ki többféle formájút is, amíg el nem fogadja, hűtőrágókát is ha az jobb, vagy rágcsálja a te ujjadat, közben tudod masszírozni.
Nálunk csak sírdogálás, nyöszörgés volt az áttörés előtt napokig, aztán aznap amikor áttör egy foga fél napot végigordít keservesen, de nekünk ilyenkor még a Nurofen sem segített, se a Dentinox. Órákon keresztül csak sétálgattam vele, cumit adtam neki, vagy rágókát, de mindent kiköpött. Most 7 hónapos most jön az 5. foga már fehéredik neki, ma is sokat sírt, de még elterelhető a figyelme, remélem holnap már áttör neki. Én sem akartam amúgy elhinni, amikor 4 hónaposan kibújt az első foga, de van ilyen, sőt van aki foggal születik.
Nektek pedig kitartást.
Dentinox gél a cumira!
Én úgy emlékszem, mikor fehér csík volt, akkor mát áttörte. Ilyen kis pici hasadék szerű volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!