Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vásároltam a babámnak homeopát...

Vásároltam a babámnak homeopátiás bogyót. Fogzásra kértem chamomilla vulgaris 9ch-t kaptam. Itt azt olvastam, hogy a 15ch-t ajánlották. Jó amit kaptam a patikában? Ez a 9 ch-s?

Figyelt kérdés
2009. jún. 5. 12:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a védőnő mondta, hogy ők járnak homeopátiás felkészítőre, nekik azt mondták, hogy a 15 ch a legjobb. Viszont gyereke válogatja, próbáld ki ha beválik használd ha nem vegyél 15-öst. Én a 30ch-t használtam, babámnak az volt jó, reggel és este 5 bogyót. Most a viburcolt kapja este lefekvés előtt, de lehet visszatérek a bogyókra, mert nem látom a hatást.

Könnyű fogacska növesztést kívánok nektek. :)

2009. jún. 5. 12:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.Ha jól értem a számok növekedése a bogyó erösségével függ össze?Mármint hatékonyabb a magasabb szám?
2009. jún. 5. 12:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen.Azt jeleni,h annyi szeres hígításban van benne a hatóanyag(9x-es,15x-es stb.)Az első vál.nak üzenem,h ha fogzik a baba a Viburcol magában nem elég(az csak a nyugtalanságát csökkenti),mindenképpen kell a Chamomilla,mert az a "fogzás gyógyszere".
2009. jún. 5. 13:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Ezen egyszer nekem is volt fennakadásom, mert a homeos könyv ch15-öt ír, a patikus meg ch9-et adott. Tőle kérdeztem, hogy miért nem a 15-öt adja, hiszen az való fogzásra. Akkor a kezembe nyomott egy füzetet, amiben ch9 volt megjelölve fogzásra... Tudja a fene, már ők sem tudják, igazán melyik legyen jó. Próbálkozni kell...
2009. jún. 5. 13:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A 9ch-s erősebb. A 15ch a higítást jelenti. A 9ch-sból arányosan kevesebbet használsz, tehát 3x3 golyócskát, akkor ugyanaz a hatása, mint a 15ch-snak.
2009. jún. 5. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!