Ha kókuszpólyát veszek a babának, ahhoz is kell pólyabetét+huzat vagy azt csak úgy önmagában lehet használni?
Abban különbözik, hogy a kókuszpólya tulajdonképpen egy 45 fokkal elfordított négyzet alakú anyag, aminek a hátára van varrva egy zseb.Ebbe dugják a kókuszt, ez tartja a gerincet.Úgy kell beletenned a babád, mintha szendvicset csomagolnál.Ráfekteted, felhajtod az alját, aztán ráhajtod az egyik, majd a másik oldalát és a tépőzárral rögzíted.Sokkal egyszerűbb, mint a hagyomásnyosban kötözgetni szerintem.
Nekünk volt, én nagyon szerettem, mikor hazahoztuk a lányunkat.Kb 1 hós koráig használtam csak, mert azután nagyon izgága lett, de én mindig abban szoptattam.Azután már kényelmesebb volt egy nagy párna amit én varrtam magunknak, direkt a szoptatáshoz, mert pólyában már nehéz volt tartani a popsiját és folyton legörnyedtem.
Egyébként igen, ha kiveszed belőle a kókuszt akkor egy az egyben ki lehet mosni az egészet:)
13,5 hós kiscsaj anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!