5 honapos babaval milyen a napirendetek? Foleg a nappali alvas erdekelne!
Az én kisfiam 7 körül kel, délelőtt alszik kb. 1 órát, ebéd körül fél órát, délután 1,5 órát. Este fél 8 körül van vacsi, aztán alszik reggelig. De ő már rég átalussza az éjszakát.
Persze van, mikor borul a napunk, pl. ilyen remek kettős frontoknál, mint ami most is van.. Ilyenkor nyűgösebb, össze-vissza alszik.
Én nem venném el tőle az éjszakai szopit. Esetleg azzal próbálkoznék meg, hogy vacsorára valami táplálóbbat adni neki szopi előtt, hátha kibírja az éjszakát.
Szerintem nem alszik keveset a babód, egyik ismerősöm kislánya sem alszik napközben, max. 2x fél órát. Bár ő az éjszakát átalussza.
Amikor éjjel eteted, beszélsz hozzá? Sötét van?
Én anno mikor még kelt a kisfiam, nem beszéltem hozzá, csak tettem a dolgom. Aztán visszatettem a kiságyba, volt ugyan, hogy 5-10 percig veszekedett (nem sírt) kicsit, de aztán mindíg elaludt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!