Hány hónaposan hagyta el a nappali szopizást a babád?
Figyelt kérdés
Mikor álltatok át arra, hogy csak reggel, meg este szopizott?2012. jan. 29. 22:21
1/5 anonim válasza:
Mi 11 hónaposan, de ő még kérte volna, csak én szerettem volna kicsit már csökkenteni. Aztán 13 hósan hagytuk teljesen abba. Nagy cicista volt a gyermekem, azt hittem nehezebb lesz, de szerencsére pár nap alatt elfelejtette és megelégedett a babatejjel is :)
2/5 anonim válasza:
Az első 9 hónaposan,a másik 6 hónaposan.
3/5 anonim válasza:
Lányom 10 hósan kb, és 11 hós elmúlt mikor már egyátalán nem kérte.
Ikerfiaimnál kb 13-14 hósak voltak,mikor már csak elvétve szopiztak nappal, éjjel annál többet. Aztán majdnem 17 hósak voltak, mikor leszoktak a szopiról.
4/5 anonim válasza:
Nálunk úgy alakult, hogy a reggelit olyan 11 hónaposan hagytuk el, de a délutáni és az esti elalváshoz (plusz éjjel visszaalváshoz) még szopizott 13 hónapos koráig. Aztán az éjjeliről leállítottam, a másik kettőt pedig két hét múlva magától abbahagyta.
5/5 A kérdező kommentje:
És mikortól ivott napközben mást is tejen kívül?
2012. jan. 29. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!