Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit foglalkozzak naponta...

Mennyit foglalkozzak naponta a 10 hónapos lányommal?

Figyelt kérdés
Egész nap vele vagyok, a járóka kint van a konyhában, így mindig lát és tudok hozzá beszélni, miközben főzök. A főzés mellet viszont kell takarítani is naponta (a 2 kutyánk miatt porszívózni és felmosni), meg van még egyéb munka is (teregetés, vasalás, téli / kerti örömök). Emellett nem tudok fél napokat vele játszani, mint néhány ismerősöm. Mennyi legyen naponta, amit játékkal töltünk és "tanulással"?
2012. febr. 19. 23:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nem értem miért pontoztátok le amit írtam. Már az is baj ah törödöm a gyerekkel, nem mondtam hogy így a jó ahogy én csinálom de nálunk ez van, azt se állítom hogy nem nehéz, de nincs segítségem és tudtam mit vállalok, nem azért szültem gyereket hogy más nevelje (bölcsőde, dadus, nagymama stb.)amúgy is olyan hamar felnőnek...
2012. febr. 23. 20:46
 12/12 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam kicsit többet játszani vele és úgy tűnik jó tesz neki, mert nem csak napi 2x30 percet alszik, hanem 2x 40-45 percet. Gondolom elfárad.
2012. febr. 23. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!