Babám 7 hós, eddig még naponta egyszer szopizott, de mára már azt is elhagyta. Tápszer nem kell neki, minden féle formában próbáltam, de nem kell neki. Szerintetek mit adjak neki?
Az én kislányom 3 hós korában arra döntött hogy nem szopik tovább. Eleinte kifejtem neki, de kb 3 hét alatt fokozatosan elapadt. :((( Kapott volna tápszert, száz félét, de nem ette. Mi most leszünk 7 hósak, és mindent eszik a tejen kívül. Nem tudtunk vele mit csinálni, fő hogy eszik. Mindent szeret: gyümik, zöldségek, húsok, sajt, túró, kenyér, stb...
Annyit idegeskedtünk emiatt, de kár volt. A doki azt mondta, hogy akkor fokozatosan kóstoljon és egyen. Ez a gyerek ilyen. Hízik, jókedvű, egészséges. Mivel kellene a tej alapú is, ezért ismét vettem neki tápot. Kb két hete naponta megissza a tápszert úgy, hogy félálomban. Ez azt jelenti hogy elaltatom, kiveszem a cumiját és már tartja is a kis száját mint a kisfecske kéri a tápot. Hihetetlen, de már én így csinálom. Próbáld meg ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!