Hogy hívják a babádat?
Figyelt kérdés
Miért emellett a név mellett döntöttetek? (ha nem indiszkrét)2012. febr. 19. 21:21
11/24 anonim válasza:
Lotti a kislányunk neve. :) Ez a név volt az, ami mindkettőnknek nagyon-nagyon tetszett.
12/24 kíváncsicska válasza:
Mira, inkább az én választásom férjem egy dő után megszokta.Nekem nagyon tetszett és ritkának gondoltam és még mindíg annak tartom annak ellenére hogy sokan tömegnévként emlegetik.Aztán mikor megszületett a pici a férjem azt mondta hogy hozzá jobban illő nevet nem is adhattunk volna :)
13/24 anonim válasza:
András a kisfiunk. Ez volt az egyetlen név, amiben meg tudtunk egyezni a férjemmel. De nagyon jól döntöttünk, igazi kis Andris a picur :)
14/24 anonim válasza:
Réka. Ez a név volt apa befutója, jó a vezetéknévhez is, és mint kiderült még a személyisége is olyan "kisrékás":D
15/24 anonim válasza:
Nekünk még nem született meg! Viszont ezek tetszenek:
kislány: Zoé Hanna
kisfiú: Zalán Zoltán
Nem szokványos nevet szeretnék!
16/24 anonim válasza:
Na ezek ma már szokványosak , mindkettő benne van az első 10 ben :)
17/24 anonim válasza:
Koppány Magyarságunk tiszteletére és mert Vezérnek szánom :)
18/24 anonim válasza:
Zalán a 10 hónapos kisfiam,van 3-3 kedvenc fiú és lány nevem,már vagy 5-6 éves eldöntöttem és leírtam őket.Mikor megtudtam,hogy babánk lesz elmondtam a férjemnek mik a név ötleteim,és első gyerekünknek a Zalánt szántuk,ha lány lett volna Jázmin lett volna,bár mikor megláttam,hogy a Jázmin sz egyik legritkább lány név kicsit elkenődtem,a másik kedvenc nevem a Zoé,na ebből is van rengeteg.Mikor láttam hogy a Zalán milyen felkapott lett,akkor sem bizonytalanodtam el,hiszen már évekkel ezelőtt kitaláltam milyen nevet szeretnék adni,nem érdekel hányan nevezik még el így,amúgy abszolút illik ez a név a kisfiamra :)Remélem z újonnan megkedvelt nevek,mire vállalunk még babát nem lesznek gyakoriak.
19/24 anonim válasza:
Bori Petra. A Bori nevet egyáltalán nem terveztük, de amikor neveket kerestünk, itt nyílt ki az utónévkönyv, és egyből beleszerettünk mindketten. A Petra pedig a férjem választása volt. Már "terbezéskor" megbeszéltünk, ha kislány lesz, az első keresztnevet Én választom, a másodikat aa férje, ha fiunk lesz, pont fordítva. :)
A vezetéknevéhez mindkettő nagyon passzol.
20/24 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom ki pontozza le, mentek tőlem a zöld kezecskék. A mi picink Dalma. Apa kívánsága volt, hogy ha neki lány lesz, akkor Dalma legyen, és nekem is tetszett. :)
2012. febr. 20. 07:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!