Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy hívják a babádat?

Hogy hívják a babádat?

Figyelt kérdés
Miért emellett a név mellett döntöttetek? (ha nem indiszkrét)
2012. febr. 19. 21:21
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
85%
Olivér:) Kevés olyan férfinév volt, ami tetszett nekünk...különösebb oka nincs a választásunknak, ezt tartottuk a legaranyosabbnak:)
2012. febr. 19. 21:24
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Zora! A vezeték névhez ez volt a legjobb :)
2012. febr. 19. 21:28
 3/24 anonim ***** válasza:
72%

Anna: férjem kedvenc női neve, anyumat, engem is így hívnak, a férjem dédmamáját is, az enyémet is.

Erzsébet: mert anyósomat hívták így, és szerettem volna ha a lányunk az ő nevét is viselheti.

2012. febr. 19. 21:29
 4/24 anonim válasza:
86%
Hanna ez volt a közös megegyezés
2012. febr. 19. 21:31
 5/24 anonim ***** válasza:
87%
Márk! Ez volt az egyelten fiú befutó nevünk :)
2012. febr. 19. 21:31
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Mátyás. Van egy unokatesója (3 év és 1 órával idősebb), akit Krisztiánnak hívnak, őt egy pár hónapig a nagynénje viccből mindig Matyinak hívta. Akkor tetszett meg ez a név. Férjemnek pedig nagyon megtetszett amikor felvetettem, mert nagyon jól hangzik a vezetéknevéhez.
2012. febr. 19. 21:37
 7/24 anonim ***** válasza:
82%
Marcell. Szerettük volna, ha külföldön is ki tudják ejteni a nevét, és jól hangzik. :) És mert a Marcik olyan kis huncutok. :D
2012. febr. 19. 21:38
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Dorka. Apa egyszer régen azt mondta, ha majd lánya lesz, így fogják hívni.Nekem is tetszett. :)
2012. febr. 19. 21:42
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
Erik!!Nagyon ellene voltam az elején de a páromnak ez a név tetszett,nekem a Noel meg a Zalán volt a befutó!!Az Erikről mindig a mese jutott eszembe Erik a viking!!De a terhességem vége fele azt mondta a párom hogy legyen az amit én akarok és ekkor egy furcsa érzés jött rám hogy az én fiamat csak Eriknek hívhatják!!Azóta se bántam meg!!Neked kedves kérdező!!??
2012. febr. 19. 21:43
 10/24 limaia ***** válasza:
83%
az én kislányom Maja.mind a ketten másik nevet akartunk,de mivel nem tudtunk megegyezni,a férjem egy reggel felébredt,és ez a név ugrott be neki,és igy ez lett.meg Maja a méhecske jut róla az eszembe,és ez a név nagyon aranyos.
2012. febr. 19. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!