Milyen etetőszéket használsz?
úgy emlékszem csak 8-9 hós korában vettem meg, előtte a hordozóba ültettem, úgy etettem, ebben kicsit hátradőlt, én leültem vele szemben a kanapéra, könnyű volt így etetni, mert csak a száját kellett nyitnia, a fejét nem kellet tartania, gyorsan végeztünk mindig. Amikor etetőszék vadászatban voltam mint most te, mindent végig néztem a neten, itt is kérdeztem, nagyon sok szépet találtam a neten, Cam, Stokke triptrap, stb. meg voltam halva a szép etetőszékekért, aztán elkezdtem a véleményeket is olvasni, és végül ha hiszed ha nem kikötöttem a létező legolcsóbb széknél, ami minden második étteremben is megtalálható: ikea antilop :)
A babám szereti, egyszerű a vonalvezetése, nem tarka, sima fehér, illik a lakásunkba, még utazni is voltunk vele, annyira kicsi és könnyen szétszedhető, van hozzá biztonsági öv, párna, levehető tálca (nem is használom, mert a szék pont illik az asztal magasságához), ami a legfontosabb: egy mozdulattal lehet tisztává varázsolni minden etetés után, amikor a gyerek már maga akar enni onnantól nincs megállás, úszik a konyha és a szék is. Ezen a széken sima az összes felület, nincs hova beakadjon a kajamaradék.
IKEÁ-s antilop lábú. Praktikus okokból, kis helyen elfér, mert 3 db-ot egymásba lehet tenni.
Kb. 9-10 hónapos kortól használjuk, de csak a kanalazáshoz. A cumisüvegből ölben isznak a gyerekeim.
10 hónapos korukig a babahordozóban etettem őket, aztán mivel helyszűkében vagyunk és a konyhában nem férne el két etetőszék (máshol sem), így beszereztem két asztalra szerelhetőt. Nagyon cukik ahogy egymással szemben ülnek és falatoznak. Megpróbálok belinkelni egy képet róluk, de nem biztos, hogy sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!