Akinek télen született a babája hogy történt az első és a további séta?
nem, nem így szokták kezdeni, hogy egyből kiteszik.
csak az ablakot kell rányitni.
felöltözteted és az ablak elé álltok, vagy babakocsiba teszed :)
első nap 5 percre, majd 10, 20, 30 percre és lehet menni sétálni :)
mi 2 hetes korában kezdtük mert 3 hetes korában volt karácsony és mentünk a nagyszülőkhöz :) szerintem holnap nyugodtan elkezdheted
Minden évszakban született babának szüksége van levegőre szoktatáshoz, de azért nagyon nem mindegy, hogy májusi 20 fok van, szélcsend és kellemes idő, vagy februári -5, szél és csípős hideg.
Az én lányom februári, 2 hetesen kezdtem a levegőztetést. Jól felöltöztettem mintha kimennénk, rányitottam az ablakot, először 5 percre, majd 10 percre majd negyed órára. 3 hetesen vittem sétálni először, bár akkor nem volt ilyen hó és hideg, kellemesebb február volt.
Árkádba tuti nem vinném még a nagylányomat sem viszem zsúfolt helyre (tesco, pláza ilyesmi), mindenféle vírus van most (influenza, hányás-hasmenés stb), ne veszélyeztesd most a picit. A párod gondolom egyedül is el tud menni a boltba, egyébként is 4 hete szültél, még gyermekágyas vagy, Neked is pihenésre és nem plázázásra van szükséged!
A picit pedig szép fokozatosan szoktad a levegőhöz, először ablaknál, majd erkélyen/udvaron, majd egyre hosszabb sétákon az utcán, lehetőleg csendes, forgalommentes, nyugodt helyen.
Jó egésszéget
1 éves kislány anyukája+ 11 hetes kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!