Normális ez egy 1hónapos babánál?
Figyelt kérdés
6napig nem volt széklete a babámnak. A doki szerint normális. Aztán következő nap már volt egy pici. 1napig megint semmi. Utána való nap este meg nem győztem alatta cserélni a pelenkát, annyit kakilt. Most 4napja megint nincs széklete. Tegnap kipróbáltam a hőmérőzést, hogy az majd hátha segít, de nem volt hatása. Anyatejes baba. Sokat pukizik egyébként.2012. febr. 18. 16:10
1/2 anonim válasza:
Anyatejes babánál normális a napi több, heti 1 is. Tehát semmi gond. Ha nem fáj a pocija, akkor nem zavarja a dolog, téged sem zavarjon:-) Nekem azt mondta dokinénink, ha 7 napig nincs kakija, akkor jöhet a glicerines kúp. Addig ha nem fáj a pocija,akkor nem kell tenni semmit.
2/2 anonim válasza:
az en länyomnäl a rekord a 10dik nap volt addig semmi de öt nem zavarta nem volt hasfäjos!amit akkor megsporoltunk pelust azt most hasznäljuk el mert amiota hozzä täplälom napi 4-5 kaki van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!