Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen bébiőrt tudtok ajánlani...

Milyen bébiőrt tudtok ajánlani? Mire kell a vásárlásánál figyelni?

Figyelt kérdés
Olyan bébiőrt keresnék, aminek az ára max. 8000 Ft. Jól lehet vele fogni akkor is az "adást", ha kint vagyok a kertben. :)
2012. febr. 18. 16:08
 1/7 anonim ***** válasza:

A Philips (most már AVENT néven fut) a legjobb. Inkább használtan egy jót, mint egy új, olcsó de gagyi terméket vegyél. Nekem Philips volt, a szomszédomnak Joycare. Egyszer áthozta a bébiőrt, hogy a babaája alszik, ő pedig elmenne boltba, menjek át, ha esetleg felébred a baba. Abban az egy órában kb. 3-4 idegen család bébiphone-ját fogtam be a Joycare-rel, így fél percenként át kellett mászkálnom, hogy alszik-e még a szomszéd baba. Nem mellesleg az idegen hang hallatán majd frászt kaptam, hogy idegen van a lakásukban. Társasházban laktunk, elég sűrűn beépített helyen, így gondolom ez is közrejátszott, hogy sok bébiőrt befogtunk. Na meg ez elég olcsó típus és gondolom a legtöbben ilyet vettek.

Én csak maximum addig hagytam egyedül, amíg levittem a szemetet, vagy leugrottam a levelekért, de akkor is megbízhatóan működött a Philips. Kipróbáltam, hogy kimentem a hatókörből akkor jelzett, vagy lemerült valamelyik egység, akkor a lámpa jelzett rajta.

Utána úgyis el tudod adni, így érdemesebb a drágábbakat megvenni.

2012. febr. 19. 12:57
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én is hasonlóan gondolkodom. Most a vaterán nézelődök.

Egy Phillips SBC SC 362-est, egy Sencor SBM 141, egy H+H MBF 1213, Fisher Price bébiőrt néztem. Ezek közül még nem tudom, hogy melyik legyen. Mondjuk én falun élek, így talán nem zavarnának be a szomszédok bébifigyelői. :) Nálam inkább a hatótávolság számít majd.

Nagyon szépen köszönöm a segítséged!

2012. febr. 19. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekünk Angelcare van, mi is családi házban éakunk és kb 80 méterre is elér. Nagyon szeretem.
2012. febr. 20. 19:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem Fisher Price van,teljesen meg vagyunk vele elégedve,annyi hibája van,hogy kicsit bezavarja a wifi ha közel van a géphez.

Ilyen a bébiőrünk annyi különbséggel hogy a babánál lévő csak hálózatról,a mamánál lévő hálózatról és elemről is:

[link]

2012. febr. 20. 21:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is philips van, vettem egy olcsóbbat először BABYONO márjája van, semmi extra működött is elég jól, csak mi is befogtuk a környék összes babaőrét. Aztán sosem tudtam, hogy kinek a gyereke ébredt fel, de azt mindig tudtam, hogy melyik gyerek kakált be:-)

Aztán vettem ezt a Philipset, amin van zene, meg kis világítás, a szülői részről is lehet irányítani az altató dalokat is. Nagyon jó, nem bántam meg. A babyono meg ment az anyósomhoz, neki amugy is jól jön, mert így legalább naprakész információi vannak a szomszédhairól

2012. febr. 21. 08:19
 6/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a segítségeket!

Ezek szerint itt is érvényes, hogy "olcsó húsnak híg a leve". :)

2012. febr. 22. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:

Az 5-ös válaszon jót nevettem. :) Akkor ilyet kell venni a pletyós anyósoknak karácsonyra. :))))

bocs az offért.

első válaszadó voltam.

2012. márc. 1. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!