Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen Babaápolási szereket...

Milyen Babaápolási szereket tudtok ajánlani egy kezdő anyukának?

Figyelt kérdés
Első gyermekemet várom, és nem tudom eldönteni, hogy milyen babacuccokat vegyek. Akinek van tapasztalata, az légyszi írja meg a termék nevét, esetleg a forgalmazót, hogy utánanézhessek.

2012. febr. 17. 12:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én a johnjons al nagyon megvagyok elégedve de a gabi is jo popsikenöcsnek meg én a neogranormont használom vagy a sudocrémet
2012. febr. 17. 12:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Eleinte gyógyszertárit használj, azt majd kiírja neked az orvos. Utána eldöntheted, hogy melyik márka mellett teszed le a voksod. Én Johnson's párti vagyok, nekünk az vált be. Nyugtató fürdető, meg aroma testápoló. Emellett még a Bübchen is nagyon jó, bár az drága is eléggé. Kinek mi válik be.
2012. febr. 17. 12:38
 3/11 anonim ***** válasza:

Mármint fürdető és ilyesmik?

Én amit kiírtak fürdetőkrémet használtam 9-hónapos koráig utána Gabi fürdető+sampont,és Gabi babaolaj masszázshoz és testápoló helyett,popsikrémet is amit orvos ír azt használom,a bepanthen is jó,de a legjobb a sudocrem.

2012. febr. 17. 12:40
 4/11 anonim ***** válasza:

Ami nekünk nagyon bevált az a Sudocrem-popsikrémnek, babe koszmó elleni sampon, fürdetés előtt babylove ultra sensitive olaj (nem mindenki olajozza a babáját, nekünk bevált mert nagyon száraz volt kislányom bőre), hidegben arcra, főleg séta előtt bepanthen vagy sima kék tégelyes nivea krém, gyószertári fürdetőkrém, neugranormon popsitörlő kendő (vagy esetleg pampers sensitive, a sima pampers-től piros lett a popsija, ahogy a gyógyszertári popsikrémtől is). Nekünk talán ezek amik a leginkább beváltak.

Amit mi egyáltalán nem próbáltunk ki mert a környezetünkben nagyon sok gyerek allergiás lett rá azok a johnson & johnson termékei (de aztán lehet hogy nekünk beváltak volna de nem kísérleteztünk), viszont a Gabit sokan dícsérték- viszont mi egyenlőre ezt sem próbáltuk még.

2012. febr. 17. 12:44
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 gyermekem van.A legnagyobb 15 éves,a középső 6éves,és a kicsi 6 hónapos.A mai napig mind a 3nál gyógyszertári mosdókrémet használok fürdésnél,és gyógyszertári popsikrémet a kicsinél.Miért kell a kicsik szervezetébe ennyi idegen agyagot bejuttatni?A gyógyszertári készítményekbe szinte semmi adalékanyag nincs.Mindig elolvasom az összetevőket és teljesen felháborít amikor egy babának ajánlott termék teli tele van szeméttel.Ha rám hallgatsz csak a gyógyszertári dolgokban bízol!!!Bocsánat ha valakit megbántok ezzel!
2012. febr. 17. 12:45
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én kislányom 8 hónapos,mai napig a gyógyszertári kutyulékokat használja. Én extra érzékeny bőrű vagyok,a kislányom örökölte. Eddig azt hittem ekcémája van, azt gondoltam ételtől,de amióta a gyógyszertári testápolóval bekenem minden este,elmúltak a száraz foltok. Nem használok sampont, Johnson babaolajat kenek a fejére minden másnap,még sosem volt koszmója. A fenekét a hozzátápláláskor kikezdte nagyon a kaki, akkor csak a Bepanthen vált be. Én semmilyen más termékcsaládot nem használok egyenlőre. :)
2012. febr. 17. 12:53
 7/11 A kérdező kommentje:

Nagyon sok termékről olvasgattam már, és kíváncsi vagyok, valaki mond-e új terméket.

Köszönöm szépen a hozzászólásokat :)

Amiket eddig ajánlottak:

Sudocrem

Gabi termékek

Bübchen

Baby Dream

Johnson termékek

Babé termékek

Gyógyszertári cuccok

Annyi a választék, hogy az ember, képtelen dönteni :(

2012. febr. 17. 12:58
 8/11 anonim ***** válasza:
Eleinte mindenképp a gyógyszertárit használd, másra nincs szüksége a baba bőrének. Kiírja neked a doki a fürdetőt, testápolót, alkoholt, hintőport, popsikrémet. Utána mindenkinek magának kell kitapasztalnia, hogy mi a jó. Az én fiam pl. allergiás a Gabi termékekre, ezért johnsons-t használunk. A keresztfiam erre allergiás, ők bübchent használnak. Kinek mi.
2012. febr. 17. 13:06
 9/11 anonim ***** válasza:

A Johnson's-t, a Gabit és a Niveát felejtsd el.Mindegyik kőolajszármazékot tartalmaz, száríthatja, allergizálhatja a baba bőrét.Ja, a Sudocream is.

Amik jók: Babydream, Babylove, Bübchen.

Előző kettő nem is drága. Popsikenőcsnek én is a felírtat használtam, most már Bübchent használok.

2012. febr. 17. 13:43
 10/11 anonim ***** válasza:

Én azt javasolnám, hogy mindenképp gyógyszertári fürdetőt használj,mert a többi (J&J, Gabi, Bübchen..) telis tele vannak vegyszerekkel (pl.kőolaj származékok), amire nemhogy nincs szüksége a babádnak, egyenesen káros! A legtöbb baba allergiás a J&J-ra! Eleinte Én is mindenféle trendi cuccokat használtam, aztán a kislányom bőre egyre szárazabb lett,aztán már ekcémás is! Így akár tetszik akár nem, az orvos által felírt fürdetőt kell használni! Ne dőlj be a reklámoknak, a jó illatnak, színnek! Ezek mind csak marketing fogások. Amit még tudok ajánlani: [link]

vagy a www.meska.hu/szepsegapolas

A lényeg, hogy vegyszerektől mentes, natúrkozmetikum legyen! Popsira a Sudocream-et használom.

Remélem segítettem, és átgondolod mivel gondozod a babád bőrét, haját!

2012. febr. 17. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!