Milyen Babaápolási szereket tudtok ajánlani egy kezdő anyukának?
Mármint fürdető és ilyesmik?
Én amit kiírtak fürdetőkrémet használtam 9-hónapos koráig utána Gabi fürdető+sampont,és Gabi babaolaj masszázshoz és testápoló helyett,popsikrémet is amit orvos ír azt használom,a bepanthen is jó,de a legjobb a sudocrem.
Ami nekünk nagyon bevált az a Sudocrem-popsikrémnek, babe koszmó elleni sampon, fürdetés előtt babylove ultra sensitive olaj (nem mindenki olajozza a babáját, nekünk bevált mert nagyon száraz volt kislányom bőre), hidegben arcra, főleg séta előtt bepanthen vagy sima kék tégelyes nivea krém, gyószertári fürdetőkrém, neugranormon popsitörlő kendő (vagy esetleg pampers sensitive, a sima pampers-től piros lett a popsija, ahogy a gyógyszertári popsikrémtől is). Nekünk talán ezek amik a leginkább beváltak.
Amit mi egyáltalán nem próbáltunk ki mert a környezetünkben nagyon sok gyerek allergiás lett rá azok a johnson & johnson termékei (de aztán lehet hogy nekünk beváltak volna de nem kísérleteztünk), viszont a Gabit sokan dícsérték- viszont mi egyenlőre ezt sem próbáltuk még.
Nagyon sok termékről olvasgattam már, és kíváncsi vagyok, valaki mond-e új terméket.
Köszönöm szépen a hozzászólásokat :)
Amiket eddig ajánlottak:
Sudocrem
Gabi termékek
Bübchen
Baby Dream
Johnson termékek
Babé termékek
Gyógyszertári cuccok
Annyi a választék, hogy az ember, képtelen dönteni :(
A Johnson's-t, a Gabit és a Niveát felejtsd el.Mindegyik kőolajszármazékot tartalmaz, száríthatja, allergizálhatja a baba bőrét.Ja, a Sudocream is.
Amik jók: Babydream, Babylove, Bübchen.
Előző kettő nem is drága. Popsikenőcsnek én is a felírtat használtam, most már Bübchent használok.
Én azt javasolnám, hogy mindenképp gyógyszertári fürdetőt használj,mert a többi (J&J, Gabi, Bübchen..) telis tele vannak vegyszerekkel (pl.kőolaj származékok), amire nemhogy nincs szüksége a babádnak, egyenesen káros! A legtöbb baba allergiás a J&J-ra! Eleinte Én is mindenféle trendi cuccokat használtam, aztán a kislányom bőre egyre szárazabb lett,aztán már ekcémás is! Így akár tetszik akár nem, az orvos által felírt fürdetőt kell használni! Ne dőlj be a reklámoknak, a jó illatnak, színnek! Ezek mind csak marketing fogások. Amit még tudok ajánlani: [link]
vagy a www.meska.hu/szepsegapolas
A lényeg, hogy vegyszerektől mentes, natúrkozmetikum legyen! Popsira a Sudocream-et használom.
Remélem segítettem, és átgondolod mivel gondozod a babád bőrét, haját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!