Krisztina27 kérdése:
Leírnátok szellemileg miket tud 10-hós babátok?
Figyelt kérdés
2012. febr. 17. 15:56
21/24 anonim válasza:
16:53as vagyok,erről a linkről az jut eszembe mikor egy anyuka meg kérdezte,hogy mit mikor csinált babátok,és meddig kéne csinálnia? én hülye őszintén válaszoltam a kérdésre,és jól le lettem cseszve,hogy biztosan hazudok,meg,hogy a fiam szellemileg elmaradott lesz,meg autista,meg minden baromságot összeszedtek,csak mert a kisfiam nagyon aktív,sokat volt hason,aprócska és mindent elég hamar csinált
22/24 anonim válasza:
én vagyok a linkelős és a link megírója is..meg itt nálad a 10, 15-ös!!
Nem érdekel, h leoltottak ezeket tudja az enyém és büszke vagyok rá és nem számít, h mozgásban még nem remekel, majd fog:))
23/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a sok választ, a következtetésem a kisfiam is elég sokmindent tud és csinál, nincs miért aggódnom de van még mit fejleszteni neki. Sok ötletet is merítettem a válaszokból mit is kéne tanítgatni neki.
2012. febr. 17. 18:01
24/24 anonim válasza:
Ajánlom mindenkinek Vida Ágnestől Babapszichológia c. könyvet. Szerintem sok érdekes dolog van benne...többek között az, hogy minden gyerek más, külön személyiség...ezért nem nagyon érdemes hasonlítgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!