Tejet egy étkezés kiváltásával kell majd bevezetni, vagy étkezés mellé ihat tejet a babám?
Remélem azért nem írtam le bután a kérdésemet.
tehát, egy étkezést kell kiváltani mondjuk 2 deci tejjel? (persze hígítva meg ilyenek)
vagy étkezés mellé kell adni, ahogy mi felnőttek is innánk?
Fura kérdés :) Ha boci tejre gondolsz, akkor egyik sem :)
Azt adod a tápszer, vagy tejital helyett. Azaz ha este tápszert ivott eddig, akkor eztán forralt tejet adsz neki.
Annyira én sem értem a kérdést. Mire elértek a tejhez (1 éves korában), már jó eséllyel minden étezést kiváltottatok.
Mindkét lányommal úgy csináltam, hogy reggelihez, kalácshoz például 1 éves kora körül megkínáltam 1-2 korty higított tejjel. Aztán egyre többet adtam, végül már nem higítva adtam rendes mennyiséget (1-2 decit).
hát úgy értem, hogy mivel a babák többsége reggel és este tápszert iszik, ezért majd ha már iszik tejet, akkor mondjuk elég reggelire 2 dl tej, tehát kivált egy 2 dl tej egy teljes étkezést, mint egy tápszer, vagy nem?
vagy lehet mondjuk kalács mellé adni, mint ahogy mi is isszuk.
:)
:DDD a tej nem vált ki tápszert :)
ezt fejben eléggé túlbonyolítottad ;)
szóval a tej és a tápszer ugyanaz, azzal a pici különbséggel, hogy a tejfehérjét kicsit módosítják, hogy ne legyen annyira allergén, de ettől se jobban se kevésbé nem lesz tápláló.
és visszafele nem váltunk ki étkezést! a tejet/tápit váltjuk ki rendes kajára, de reggel és este megmarad egy-egy pohár tápi, majd a tápi helyett tejet adsz, de nem váltod ki és főleg nem kell vizezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!