Mi hiányzik "régebbről", amióta gyermeked van?
a lovaglás!
de amint kijön a jó idő, akkor megyünk is, addigra már elkezdjük a hozzátáplálást és több időt kibír eci nélkül! Addig apuka vigyáz rá, és Ő is megtudja etetni!
Már várom az időt, hogy együtt lovagolhassunk! :)
5,5 hós anyuka
Apró dolgok hiányoznak.
Mint pl normális tempóban haladni az úton és a 10 perces séta (boltig) ne legyen 3/4 óra.
Néha jó lenne egy kis csend, mert egész nap anyaaa gyere ezt kapcsold be, ezt vedd le, ezt olvasd el....
A szabadság is hiányzik egy picit, bár vannak kettesben töltött hétvégéink a férjemmel, de a gondolatom sokszor akkor is a fiam körül kering.
És akkor a másik oldal, hogy mi nem hiányzik:
A normális tempó, mert végülis olyan aranyos, mikor 3/4 órát sétálunk a 10 perces úton és megnézünk minden fűt, fát, bogarat.
Nem hiányzik a csend sem, mert olyan jó hallani a kis hangját, ahogy énekel, mondókázik, játszik.
Szabadságom meg talán épp elég van, hiszen gyerek mellett nyilván nem lehet ugyanannyi szabadságom, mint előtte.
Összességében tehát, minden jó ahogy van. :)
(Viszont a terhesség alatt felszedett kilókat visszasírom. Hamar visszafogytam sajnos, és nekem meg ez okoz gondot)
Nevessetek ki:
Egy kád forró finom fürdő.
Nekem csak gyors zuhany jut azóta...
De a gyerekek kárpótolnak!
> Egy kád forró finom fürdő.
?? Wow, ezen a legkönnyebb segíteni. A gyerek lefekszik, és te beleülsz a kádba, problem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!