Milyen bilit szeret a gyermeked? Linkelnétek képet?
Figyelt kérdés
Kényelmes,praktikus bilit keresek elérhető áron...2012. febr. 5. 14:32
2/5 anonim válasza:
Csakis ezt.
Hiába vettem az ikeában tök sima bilit, felmatricáztuk, meg minden, hozzá sem nyúlt kisfiam. Aztán a bölcsiben ilyen bilit kezdtek el használni, és nagyon szereti. Vettünk egy ilyet itthonra is, és ezt használja, de úgy, hogy kivesszük a fedeles fehér belső részét, és állva pisil bele. Ráülni még erre sem nagyon hajlandó. És minél inkább erőltetem, annál inkább nem. Másfajta biliket is mutogattunk neki, egyik sem kellett neki.
3/5 anonim válasza:
Nekünk is ugyanez van, mint az elsőnek és nagyon bevált. Kényelmes, nem vág a pereme. Kislányom imádja! Mi egyébként is szeretjük az OK Baby termékeket!
4/5 anonim válasza:
[link] elég kicsi a kép,a 999 ft-ost vettem neki pénteken,ami a képen rózsaszín,csak verdásat,mert fiam van.nagyon szereti
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Megvettük mi is az Ok Baby-t,remélem beválik!
:)
2012. febr. 14. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!