Másnak is csöpög a Mam-os cumisüvege?
Szia!
Én pont tegnap vettem a kislányomnak,mert nagyon dicsérték.
Először kicsit mellé csavartam a tetejét és én is szentségeltem,hogy nem is olyan jó!!! :(
De aztán megnéztem és újra rácsavartam és tökéletesen zár nem csöpög sehol.(A fogantyúja kicsit elmozdult és attól csavartam mellé kicsit.)
Próbáld meg te is,hátha neked is ennyi lesz a baj.
11,5 hónapos kislány anyukája
Utolsó vagyok:
Ja én csőrőrs poharat vettem.
Nekem olyan van aminek alul is van csavarója.
És ott is szokott folyni, hiába passzítom bele a betétet.
7 hónapja csak ilyet használunk, több is van belőle, de csak akkor szokott csöpögni, ha rosszul illesztem össze.
Biztos nem gyűrődött be a gumi sehol?
Ha nem, akkor kifogtad az egyetlen rosszat a sok közül.
Ja, meg akkor szokott csöpögni, ha az alsó műanyagban (talp) elmosás után víz marad. Az kicsöpög a lyukakon.
Mennyire csöpög?
Szia!
Nekem is csöpög. Alul is, felül is. RÁadásul ha beletöltöm a tejcit, és belerakom forró vízbe az üveget, (mikróban nem szeretem melegíteni), akkor jön föl a cucc a tejbe az alsó nyílásokon. Pedig én is megpróbáltam már mindenhogy csavarni, de mindhiába. Így félreraktam, nem használom többet, majd jó lesz a kicsilány bogárgyűjteményének....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!