Mit szabad ennem és mit nem szoptatás alatt.9,5 hónapos baba anyukája. Van e vajon a neten valahol erről valamiféle cikk?
Szerintem ilyenkor mar nem olyan erzekenyek ra hogy mit eszel iszol,baris nalunk igy van 10hos kisfiu anyukaja!
Cikket sajna nem tudok. Mivel mindenki más, ezért nincs konkrét dolog, hogy mit szabad és mit nem. Kísérletezni kell és figyelni a babád, hogy mi az, ami nála problémát okoz. Pl. én nem ihatok, csak naponta egy kávét reggel, mert a babám nem tud aludni tőle, nem ehetek szilvát, mert az nagyon meghajtja (bár mikor szorulása volt ez kifejezetten jól jött), de amúgy más minden rendben van. Vigyázni talán azokkal a dolgokkal kell, mint amit terhesen sem lehet enni, a nyers dolgok (hús, tojás, stb.). Kifejezetten jót tesznek viszont bizonyos ételek, italok, amik a tejre vannak jótékony hatással, bár ez is mindenkinél más: levesek, madártej, alkoholmentes sör, stb. Ezekről sok helyen lehet olvasni. Remélem azért valamennyire tudtam segíteni!
Boldog babázást!
9 hónapos baba anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!