Mikor fog már hosszabb ideig is eljátszani?
5 hónaposan azért túlzás azt mondani, hogy unja a telet meg a bezártságot. Te biztosan unod, de ez tök normális, így tél vége felé.
Én azt csinálnám, hogy jó felöltöztetném, becsavarnám takaróba, hogy csak az orra hegye látszódjon ki, és ölben kivinném a levegőre. Bár mostmár enyhül az idő, ha csitul a szél is, nyugodtan sétálhattok minden délelőtt.
Nálunk az önálló foglalkozásban a kúszás (7 hónaposan) hozta meg az áttörést, amikor ha nagyon akart, aszőnyegen kúszva-forogva elérte amit akart. Onnantól 20-25 percet is elvolt egyedül, persze úgy h közben ránéztem, ill. akadálymentesítettem a környéket.
A hasáról hátára tud fordulni, egyenlőre ennyi.
Próbálom őt napközben is hasra tenni(hason alvó),eléteszek játékokat de nagyon hamar sírásba torkollik a dolog, elfárad.Az ágyában mindig jól elmászik 90 fokkal, volt hogy 180-nal, emeli a fenekét és úgy próbál haladni, de a járókában már nem, földön sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!